Quantcast
Till salu inom: ”

spalding sadel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Svart, Spalding Britanica, 17½", bomvidd 33-34. Väldigt bekväm och fin dressyrsadel, inköpt 2007 men inte använd de två senaste åren. Sadeln har legat bra på en bred D-ponny men även passat på en grövre modell av halvblod. Den har en liten skavank på högersidan av framvalvet (se bild), annars i mycket fint skick. Om sadelgjord, stigläder och stigbyglar är av intresse ingår även detta. Ring eller maila!
Mkt fin ny spalding dressyrsadel. Endast använd några gånger då min häst växte ut den på en gång. svart 17,5 tum, normal mot smal bom. passar många typer av hästar, speciellt med lite rak rygg. Den är otroligt skön å sitta i, djupt säte och bra stöd utan att man känner sig fastlåst. Den är nu extra stoppad för att passa min häst bättre. nypris 17000 kr, jag säljer den för 12000! kan även tänka mig att byta mot en med normal mot vid bom..
Mycket fin och välvårdad Spalding Britanninca Pennine svart str 17" och vid 4, passar häst med ganska rak rygg, otroligt mjuk och skön sadel att rida i. Pris enbart sadel 7000:-, Pris inkl svarta mjuka stigläder och svart träns med mässingsspännen str full, knappt använt, 7500:-
Fin och välvårdad dressyrsadel av märket spalding säljes pga att den inte passar hästen längre. 17 tum och bomen är en 4. Sadeln är kollad och omstoppad av sadelmakare och finns på Strömsholms sadelmakeri.
Svart Spalding dressyrsadel säljes. Bomstorlek 3,5 sits 17,5. Säljes pga att den inte passar hästen. Köpt ny använd 2 mån. Mycket skön att rida i.