Quantcast
Till salu inom: ”

sparkcykel säljes

Sparkcykeln
F
Sparkcykeln
F

Tidigare annonser till salu

En väl designad sparkcykel som barnet kan ha massor av kul med. Den är utformad av schweiziska medicinska experter och hjälper barnet utveckla balans, koordination och motorik. Sparkcykeln har två framhjul som genom barnets viktfördelning svänger åt höger eller vänster. Detta hjälper barnet med balansen och gör att sparkcykeln inte svänger för mycket åt något håll. Bakhjulet har en bromsfunktion. Sparkcykeln är gjord för barn upp till 30 kg. men enligt gällande lagstiftning gäller viktgränserna 20 kg eller 50 kg. Därför anges 20 kg för cykeln. Köpt hösten 2011. Använd endast 2 månader.
Hej! Detta är en sparkcykel med en stång som handtag, som du får styra åt det håll du skall åka. Det finns även en boms bak till. Jag vet tyvärr inte vad en sådan här heter men det står dessutom att den är från 12 år. Min son på 6 år har försökt att lära sig den, men utan någon större framgång. Tror dock att det är en väldigt rolig grej för lite äldre barn, en 8 åring testade den och fixade det utan problem. Hör av er vid intresse, mvh Ma
Peak Mystery 26 ". Inköpt april 2010, kvitto finns. Nypris 2 499 kronor. Cykeln är lite använd och har stått i garage när den inte använts. Stänkskärm som aldrig satts på ingår. Pris: 1 200 kronor. Sparkcykel Fuzion Asphalt. Inköpt maj 2011, kvitto finns. Nypris 999 kronor. Den är använd högst tio gånger. Har stått i garage när den inte använts. Pris: 400 kronor. Vid köp av båda 1 500 kronor.
Säljer två tavlor och en sparkcykel. 1. Tavlan med nummer ett är från Gallerix. Måtten på denna är ca 80 (bred) x 60 (hög). PRIS: 200:- 2. Tavlan med nummer två är från IKEA. Måtten är ca 70 (bred) x 30 (hög). PRIS: 50:- 3. Sparkcykeln är i använt skick men fungerar fortfarande bra. Det finns möjlighet att fälla ihop den och styret är höj- och sänkbart. PRIS: 100:- Först till kvarn!
En stående elefant 50 cm hög och 70 cm lång säljes för 50 kr. Trumset i mycket bra skick med pall. Tyvärr hittar vi endast en trumpinne. Går även bra att spela med andra föremål. Säljes för 75 kr. En blå sparkcykel med tre hjul säljes för 75 kr. En radiostyrd (med sladd) spindelmannen 30 cm hög säljes för 100 kr. En radiostyrd bil (utan sladd) från Toy story. Den har även röststyrning. Bilen är sparsamt använd och endast körd inomhus. Nypriset va 600 kr. Vi säljer för 200 kr.