Quantcast
Till salu inom: ”

spelrätter golf stockholm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

såskanna

Stockholm
Gucci sneakers

Södertälje
gräddkanna

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Som fullvärdig medlem har du full tillgång till två stycken 18-håls banor av mycket hög klass, stort träningsområde/range med 3 puttinggreener, bunker och 4 st. övningshål, elbelyst 9-hålsbana. Omklädningsrum med bastu och gym. Som medlem på Arlandastad Golf spelar du fritt på Ulriksdals GK, alla dagar, alla tider. Som fullvärdig medlem har du möjlighet att boka starttid 4 dagar innan speldag. Du har möjlighet att ta med dig gäster på Nya Banan för 300 kr/pers. (max 3 gäster/tillfälle). För juniorer (0-21år) ingår även träningsavgiften i medlemskapet.
Spelrätt till Wäsby Golfklubb bortskänkes. Den som tar över spelrätten betalar årsavgiften för 2013 på 5900 kr. På Wäsby Golf spelar du på 33 hål fördelat på en fin 18-hålsbana, en fullängds 9-hålsbana och en 6-hålsbana. 18-hålsbanan ger dig som golfare en utmaning i en härlig miljö med en blandning av skogs- och parkbana. 9-hålsbanan passar både nybörjaren såväl som den mer erfarne golfaren. 6-hålsbanan är en korthålsbana, pay and play, med konstgräsgreener där du kan vässa närspelet och passar även bra för att introducera nära och kära i golfens värld. www.wasbygolf.se
VIP Medlemskap/Spelrätt uthyres för 4500 kr. Avgifter för 2013 är betalda. Som VIP-medlem spelar du fritt på alla sex banor: Lindö Park, Lindö Äng, Lindö Dal, Lövsättra, Riksten och Viksberg. Fr om i år kan Du även spela på Kyssinge golfbana fritt alla vardagar samt efter klockan 13.00 på helger. Du har de mest förmånliga bokningsreglerna och kan ta med gäster till kraftigt rabatterat priser. Du får boka starttid 9 dagar innan spel Se även: http://www.huvudstadensgolf.se Ett av de absolut bästa medlemskapen i Stockholm om man bara hade lite tid över...
Spelrätt uthyres för säsongen 2013. Tillgång till 7 banor med möjlighet att ta med gäst förmånligt. Priset är för uthyrning! Detta ingår bland annat: http://www.huvudstadensgolf.se/medlemskap/vipmedlem.asp Som VIP-medlem spelar du fritt på alla sex banor: Lindö Park, Lindö Äng, Lindö Dal, Lövsättra, Riksten och Viksberg. - Fr om i år kan Du även spela på Kyssinge golfbana fritt alla vardagar samt efter klockan 13.00 på helger. - Du får de mest förmånliga bokningsreglerna och kan ta med gäster till kraftigt rabatterat pris (200:- vardag samt 300:- helg).
Nu är det dags att släppa min spelrätt i Kungsängen pga. flytt. Spelrätten som jag har är en Founders och ger dig rätt att spela på ett antal banor i Stockholmområdet till rabbaterat pris bla. Brollsta och International GK. . Årsavgiften är betald och ligger på 8100:- Läs mer om spelrätten och dess innebörd på www.kungsangengolf.se Pris: Endast 4000 kronor inkl. Årsavgiften som är betald Överlåtelseavgiften tillkommer. Billigare en så här blir det inte.