Till salu inom

"spelrätter golf stockholm säljes"

Upplands-Väsby
3 dagar

Wäsby GK Spelrätt

10 000 kr
Blocket.se
Tumba
6 dagar

Aktier Salems GK

12 000 kr
Blocket.se
Södertälje
Idag

MB Cykel Yosemite 24 tum 21...

550 kr
Citiboard
Järfälla
Idag

2 kaniner hona/hane

800 kr
Citiboard
Haninge
Idag

Cross 107cc

3 500 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

Möbler, lampa och tavlor 10...

100 kr
Citiboard
Värmdö
Igår

Målat Skåp ca 1940-tal

200 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

Spelrätt Arlandastad Golf inkl årsavgift 2013

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Som fullvärdig medlem har du full tillgång till två stycken 18-håls banor av mycket hög klass, stort träningsområde/range med 3 puttinggreener, bunker och 4 st. övningshål, elbelyst 9-hålsbana. Omklädningsrum med bastu och gym. Som medlem på Arlandastad Golf spelar du fritt på Ulriksdals GK, alla dagar, alla tider. Som fullvärdig medlem har du möjlighet att boka starttid 4 dagar innan speldag. Du har möjlighet att ta med dig gäster på Nya Banan för 300 kr/pers. (max 3 gäster/tillfälle). För juniorer (0-21år) ingår även träningsavgiften i medlemskapet.
9 500 kr
Blocket.se
Golf  ·  Upplands-Väsby

Spelrätt Wäsby Golf bortskänkes

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Spelrätt till Wäsby Golfklubb bortskänkes. Den som tar över spelrätten betalar årsavgiften för 2013 på 5900 kr. På Wäsby Golf spelar du på 33 hål fördelat på en fin 18-hålsbana, en fullängds 9-hålsbana och en 6-hålsbana. 18-hålsbanan ger dig som golfare en utmaning i en härlig miljö med en blandning av skogs- och parkbana. 9-hålsbanan passar både nybörjaren såväl som den mer erfarne golfaren. 6-hålsbanan är en korthålsbana, pay and play, med konstgräsgreener där du kan vässa närspelet och passar även bra för att introducera nära och kära i golfens värld. www.wasbygolf.se
0 kr
Blocket.se
Golf  ·  Lidingö

VIP-Spelrätt 2013 Huvudstadensgolf

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
VIP Medlemskap/Spelrätt uthyres för 4500 kr. Avgifter för 2013 är betalda. Som VIP-medlem spelar du fritt på alla sex banor: Lindö Park, Lindö Äng, Lindö Dal, Lövsättra, Riksten och Viksberg. Fr om i år kan Du även spela på Kyssinge golfbana fritt alla vardagar samt efter klockan 13.00 på helger. Du har de mest förmånliga bokningsreglerna och kan ta med gäster till kraftigt rabatterat priser. Du får boka starttid 9 dagar innan spel Se även: http://www.huvudstadensgolf.se Ett av de absolut bästa medlemskapen i Stockholm om man bara hade lite tid över...
0 kr
Blocket.se
Golf  ·  Danderyd

VIP-Spelrätt 2013 Huvudstadensgolf uthyres

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Spelrätt uthyres för säsongen 2013. Tillgång till 7 banor med möjlighet att ta med gäst förmånligt. Priset är för uthyrning! Detta ingår bland annat: http://www.huvudstadensgolf.se/medlemskap/vipmedlem.asp Som VIP-medlem spelar du fritt på alla sex banor: Lindö Park, Lindö Äng, Lindö Dal, Lövsättra, Riksten och Viksberg. - Fr om i år kan Du även spela på Kyssinge golfbana fritt alla vardagar samt efter klockan 13.00 på helger. - Du får de mest förmånliga bokningsreglerna och kan ta med gäster till kraftigt rabatterat pris (200:- vardag samt 300:- helg).
4 400 kr
Blocket.se
Golf  ·  Södertälje

Founders-spelrätt Kungsängens GC

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Nu är det dags att släppa min spelrätt i Kungsängen pga. flytt. Spelrätten som jag har är en Founders och ger dig rätt att spela på ett antal banor i Stockholmområdet till rabbaterat pris bla. Brollsta och International GK. . Årsavgiften är betald och ligger på 8100:- Läs mer om spelrätten och dess innebörd på www.kungsangengolf.se Pris: Endast 4000 kronor inkl. Årsavgiften som är betald Överlåtelseavgiften tillkommer. Billigare en så här blir det inte.
4 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj