Quantcast
Till salu inom: ”

spelrätter golf säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Golf piggar

Stockholm
Golf 2003

Lindesberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer nu min spelrätt hos Ågesta Golfklubb. Spelrätten krävs för att kunna spela på Ågesta (med medlemsskap). Jag säljer den därför att jag helt enkelt inte har tid att spela golf längre på grund av studier. Spelrätten kan du även sälja vidare sen om du skulle vilja gå ur. För övriga frågor gällande medlemsskap och vad som krävs för att spela kan jag inte svara på, det får ni fråga Ågesta GK om själva. Info finns på www.agestagk.se /Dennis
Nu säljer jag min spelrätt med fullt medlemsskap på Arlandastad GK då jag tyvärr inte riktigt har tid att spela golf så mycket som jag velat. Med fullt medlemsskap så har man tillgång till 2x18 hål varav den ena är mastersbana, 9hål elupplyst, träningshål, bra drivingrange samt tränings möjligheter. Arlandastad GK är en mycket fin anläggning som ligger ca 30min utanför stockholm, klubben har god ekonomi och väldigt trevliga medlemmar och en trevlig restaurang med god mat. Kan även tänka mig att byta med föjlade: Studsare, motorcykel, scooter..... Eller andra intressanta förslag.
Spelrätt uthyres för säsongen 2011 till självkostnadspris. Finns intresse kan ni också få köpa spelrätten. Som Fullvärdig Medlem spelar du fritt på båda banorna alla dagar, alla tider, hela säsongen. Du får tillgång till 36 hål + en 9 håls elbelyst bana som förlänger säsongen. Ett stort träningsområde med 4 övningshål i toppklass står också till förfogade. Att Scandinavian Masters har valt Arlandastad Golf som spelplats både 2007 och 2008 vittnar om kvalitén i hela anläggningen. Medlemsavgift för 2011 ej betald. Mer info http://www.arlandastadgolf.se
15 minuter från centrala Malmö ligger Rönnebäck Golf Club som faktiskt är en av de mest välskötta golfbanorna i landet. Banan är lite grann kuperad och himla trevlig att spela. Greenerna är extremt bra. Jag har inte spelat golf på ett par år, och tycker att det är bättre att nån som kan ha mer nytta av min spelrätt tar över den. OBS! Du kan själv välja vilken typ av medlemskap du vill ha med min A-spelrätt: http://www.ronneback.se/klubben/medlemskap.aspx Till mitt pris tillkommer årsavgiften för det medlemskap som du önskar.
En hel spelrätt på Örebro Golf & Contry Club, både Mosjö och Citybanan kan nyttjas. Spelrätten säljes p gr a ryggbekymmer till de facila priset av 5000 SEK eller högstbjudande. Passa på att bli medlem i en trevlig klubb med brett utbud på aktiviteter inför 2014. Läs mer på klubbens hemsida. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.