Quantcast
Till salu inom: ”

spelstol säljes

Tidigare annonser till salu

Höj spelupplevelsen med en spelstol Läderstolen har ett jack i sömmen mellan sitsen och sidan (är lagat) men är inte så farligt, fungerar som den ska, alla kablar medföljer Pris 250 kr Tygstolen är något nedsutten och ngt skadad i tyget men fungerar som den ska, kablar medföljer Pris 150 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Sportstol med 4 st fästen fast i stolens undersida. Stolen är mycket skållad och inget för folk med bredare södre partier och krav på komfort. Du sitter garanterat fast. Aldrig vart monterad i bil Har vart monterad som "spelstol" ett par veckor, sedan undanstoppad i förråd. Något noppig. Ett litet hål efter dåligt vald ställe att sätta en gardinstång i mitten av dynan, annars väldigt fräsch. 400 kr eller så bygger jag om den till något kul.
Bild 1: Ektorp 3-sits "Idemo beige" 1000:- Bild 2: Tv-bänk 200:- Soffbord 150:- Bild 3: Ektorp fåtölj (brun,sliten) 150:- Spelstol 150:- (saknar strömförsörjning, kan köpas universal på t.ex clas ohlson. Art.nr. 36-4447 passar förmodligen) Bild 4: Rejält skrivbord 500:- (nypris 3000:- för 6-7år sedan) Har varit flitigt använt under alla år och har därför lite skönhetsfel. Samtliga möbler är uppställda i Forshaga och hämtas där. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.