Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Det är en stol ifrån sportstolen.se, den är monterad på glidskenor så den är justerbar fram och tillbaka. Det ingår även en Logitech Driving Force GT ratt som är kanske något år gammal max, funkar prima. Ena fästet till ratten har gått av när jag skulle skruva fast den ordentligt, den sitter nu som berget med packremmar istället som synes på bilden. (Fästet ingår, om du vill ge dig på att limma tillbaka den) Har du problem med hämtning så kan jag köra hem den till dig utan kostnad om du bor inom sthlmsområdet. Nu sänkt pris!! Prutat och klart!
Mycket uppskattad spelstol från jysk. Väldigt lite använd (ca 5 gånger) då vi inte riktigt hittat platsen för den. Info från hemsidan: Storlek monterad: Bredd: 58 cm, Höjd: 53 cm, Djup: 73 cm Storlek omonterad: Bredd: 58 cm, Längd: 73 cm, Höjd: 53 cm Material: Läderlook Färg: Svart Monteringsanvisning: Monterat Ytterligare info: Med sub woofer högtalare till PS, MP3, Nintendo mm. För frågor, tveka inte att kontakta mig. Nypris 999 kr
Höj spelupplevelsen med en spelstol Läderstolen har ett jack i sömmen mellan sitsen och sidan (är lagat) men är inte så farligt, fungerar som den ska, alla kablar medföljer Pris 250 kr Tygstolen är något nedsutten och ngt skadad i tyget men fungerar som den ska, kablar medföljer Pris 150 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Sportstol med 4 st fästen fast i stolens undersida. Stolen är mycket skållad och inget för folk med bredare södre partier och krav på komfort. Du sitter garanterat fast. Aldrig vart monterad i bil Har vart monterad som "spelstol" ett par veckor, sedan undanstoppad i förråd. Något noppig. Ett litet hål efter dåligt vald ställe att sätta en gardinstång i mitten av dynan, annars väldigt fräsch. 400 kr eller så bygger jag om den till något kul.
Bild 1: Ektorp 3-sits "Idemo beige" 1000:- Bild 2: Tv-bänk 200:- Soffbord 150:- Bild 3: Ektorp fåtölj (brun,sliten) 150:- Spelstol 150:- (saknar strömförsörjning, kan köpas universal på t.ex clas ohlson. Art.nr. 36-4447 passar förmodligen) Bild 4: Rejält skrivbord 500:- (nypris 3000:- för 6-7år sedan) Har varit flitigt använt under alla år och har därför lite skönhetsfel. Samtliga möbler är uppställda i Forshaga och hämtas där. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.