Till salu inom

"sphynx bambino säljes"

Eskilstuna
Igår

Sphynx dam

5 000 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
Igår

Sphynx kattunge

16 000 kr
Blocket.se
Värmdö
4 dagar

Sphynx bröder söker hem

8 000 kr
Blocket.se
Södertälje
4 dagar

Sage Barista Touch Espresso...

7 650 kr
Blocket.se
Örebro
5 dagar

Gammal barncykel

1 200 kr
Blocket.se
Södertälje
5 dagar

Sage Barista Touch Espresso...

7 650 kr
Blocket.se
6 dagar

Sphynx kattunge

15 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Mölndal

Sphynx söker fodervärd

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Softskins katteri har 1 sphynxhane som söker fodervärd. Killen är 7 månader gamla. Han ska hållas fertila en period och får hem damer för parning. Du bör bo i Mölndal/ Göteborg eller närliggande område. Om du bor längre bort ska du kunna ställa upp och köra. Det kan vara jobbigt att hålla en hane fertil men mycket kärlek från katten utlovas då han är väldigt mysig. Du ska inte ha andra fertila katter om du inte har möjlighet att separera dem. Ev kan delägarskap diskuteras om du är uppfödare. Killen heter Dr Snuggles (Softskins Looking for Love) Du får gärna vara intresserad av utställning. Hans foderfamilj har sorgligt nog utvecklat allergi. Softskins katteri HCM scannar sina katter. Köp aldrig en katt som inte har stamtavla utan att känna till riskerna! Det kan bli dyrare att köpa en billig katt! Softskins katteri registrerades 2004. Vi föder upp Sphynx & Bambino.
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Vallentuna

Fantastisk Sphynx (Bambino)

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Underbar och gumminaken Bambino-hane blå bicolor (fertil) säljes på halvfoder, ev kan han komma att säljas med fullständiga rättigheter till rätt hem. Strilar ej (garanterat ej i hem utan honor) och fungerar väl med andra hanar. HCM-scannad nyligen UA. Väluppfödd och väldigt sund, papper finnes. Fantastisk personlighet, oerhört rastypisk och social. 1 år gammal. Välkommen att maila vid seriöst intresse, vi är väldigt måna om var David Bowie hamnar och kommer att välja hem med stor omsorg. David Bowie har ännu inga avkommor.
10 000 kr
Blocket.se

Sphynxhanen Boris söker sin fodervärd

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Vi söker ett fodervärdshem till Boris där han antingen får sällskap av en kastratkompis eller ett hem som är intresserade av en till foderkatt eller en kattunge till reducerat pris efter Boris är kastrerad som han får sällskap av. Vi ser helst att fodervärden bor i Sthlms området men accepterar att fodervärden bor lite var som i Sverige så länge det är rätt hem. Vi sätter ut Boris på helfoder men han kommer inte vara fertil speciellt länge då vi inte planerar att ta mer än ett par tre kullar på honom. Boris är strilfri och han skriker inte utan han är en väldigt lugn och go kille som bara vill ha kärlek. Boris är strax över året och är en rödagoutimaskad-van sphynx dvs han är väldigt rosa med blå ögon :) Som fodervärd tar man för det mesta emot honorna hemma för parning men ibland händer det att hanen åker till honan istället. Vid parning av utomstående hona hos fodervärden får fodervärden en språngavgift. Vi står för alla kostnader som man inte hade haft på en sällskapskatt, dvs vi står för alla tester inför parning, vård av skador vid parning etc, vi står även för försäkringen under foder tiden. Så länge han är fertil skall Boris HCM scannas var 6e månad vilket vi står för. När vi fått våra kullar kastreras Boris, också en kostnad vi står för och efter överlåtelse förbinder sig fodervärden att HCM scanna honom årligen tills han är 10 år gammal. För att få ner priset på HCM scanning så kommer vi anordna clinics på vissa utvalda helger så kostnaden blir ca 6-700 kr om året. Är du intresserad så hör gärna av dig omgående då Boris är väldigt redo att få sitt egna hem! Intresserade får absolut inte vara allergiska då vi inte vill att Boris skall behöva flytta igen! Med vänlig hälsning Isabelle & Carl-Magnus S*Bare Essentials / Bare Essentials Uppfödning av sphynx och bambino med inriktning på hälsa och temperament www.bareessentials.se
0 kr
Blocket.se

Sphynxhanen John söker sitt fodervärdshem

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Ni som skrivit ang. fodervärdsskap tidigare, snälla skriv igen då jag pga datorkrasch har blivit av med alla mail! John är en rödagouti sphynxhane importerad från USA som söker ett fodervärdshem i Stockholm. Han är ca 1.5 år gammal och är världens underbaraste kille. Han har varit iväg för parning några gånger och varje gång är det en tårögd familj som lämnar tillbaka honom för att han nästlat sig in i deras hjärtan :) Han strilar inte och har heller inga andra ovanor. Han kommer komma upp till Stockholm helgen v. 42 och söker ett fodervärdshem som kan ta emot honom på en gång. Pga en olycka med en dörr och hans svans kan han inte ställas ut utan han är en ren sällskapskatt. Vi ser gärna att det finns en kastrerad kompis i hemmet eller planer på en till katt snarast. Vi intresse kan vi erbjuda en kattunge till reducerat pris eller ännu en kattunge på foder. För mer information, hör av er! Med vänlig hälsning Isabelle & Carl-Magnus S*Bare Essentials / Bare Essentials Sphynx & bambino uppfödning med inriktning på hälsa och temperament www.bareessentials.se
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Mölndal

Sphynx Bambino

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Astrid är nu 6 månader och röd-vit. Säljes till sällskap. En väldigt framåt, nyfiken och gosig tjej. Hon ser ut och är som en sphynx men är en Bambino (med långa ben). Hon har stamtavla. Hon är dubbel vaccinerad och chippad. Hon kommer besiktas innan leverans.
5 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj