Quantcast
Till salu inom: ”

munchkin kattunge säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har en mycket speciell katter som behöver ett nytt hem. de är en inuti och utanför katt och jag flyttar till en stad där hon inte kommer att kunna gå utanför. de är: 5 år Vaccinerade ID - märkta Avmaskade Littertrained Steriliseras. Jag skulle vilja henne att gå till ett hem där hon kan gå utanför utan mycket trafik, komma innanför för cuddles när hon vill. barn. Ett hem för livet. Hennes pesonality är speciell. de är sweetheart men hon vill vara chefen om det finns andra katter runt. de aldrig biter eller var en person, de jagar hundar. de gillar att cuddle de har varit utanför men de vill vara älskade på sina egna villkor. de älskar att vara pet. Jag har aldrig älskat som katter så mycket.
Röd / vita katt hanar säljes till seriösa hem. Blandras av bondkatt och munchkin. Mycket lekfulla och tillgivna. Ring för mer info.
Superfina , tillgivna rödrandiga pojk- kattungar söker nya hem. Blandras bondkatt/munchkin (som är en typ av dvärgkatt). Ring för mer info
Nu söker vi varma, mogna, trygga, varaktiga och kattälskande hem till munchkin kattunge ! En brunmaskad och en chokladmaskad. Hon är födda 14 April och är leveransklara 16 veckor. Allt enligt Sveraks regler. Vaccin. chipp. avmask. Vi vänder oss endast till seriösa hem !! Varmt Välkomna!
Hejsan! Vi är Dot och Munchkin.Två lekglada syskon. För ca.16 v.sedan föddes vi ett garage då vår mamma Scarlett är hemlös, men vi önskar inte gå samma öde tillmötes. Lyckligtvis fick vi en fristad och mat. Nu hoppas vi att någon kattälskare kan öppna sitt hjärta för oss och ge oss villkorslös kärlek och tålamod, då vi är lite blyga. Vi lyssnar väl på våra namn och söker gärna sällskap så vi är semitama, men som sagt så behöver vi mer tid. Vi är väluppfostrade även om vi levt hitintills mestadels utomhus. Vi kan gå på kattlådan och leker gärna inomhus. Vår fosterfamilj kan handmata oss och vi älskar godbitar av alla de slag. Vi vill gärna fotsätta att vara utekatter för där trivs vi bäst och vi är dessutom utmärkta musjägare. Men bjuds det tillfälle ligger vi gärna i sängen eller leker i garderoben. Det vore underbart om någon vill ha oss båda så att vi kan få vara tillsammans. Vintern är snart här och vår nuvarande familj har dessvärre inte någon möjlighet att ta hand om oss i fortsättningen så nu söker vi ett alldeles eget hem. Nu lite om oss: Dot- hane som vi trodde var en flicka, har alltid ett förvånat uttryck i ansiktet ( svart-vit ) Munchkin- minstingen i kullen och flicka, ser ut att alltid gå runt i egna tankar. Jag är inte lika modig som min bror . ( spräcklig med beige strimma i ansiktet) Slutligen: Tidigare arfarenhet av katter önskvärd. Tänk på att liten blir stor, en katt kan leva 15-20 år så snälla ha detta i åtanke. Ej barn eller hundvana! Ring gärna om du vill veta mer eller om du vill besöka oss Tack på förhand och med hopp om ett kärleksfullt hem / Dot & Munchkin