Quantcast
Till salu inom

"blocket se cykel schwinn säljes"

Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Göteborg

Schwinn Super Sport

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Schwinn Super Sport Storlek 56 (lite osäker) Shimano Sora drivlina Tektro bromsar Alexrims DA22 hjul Continental GP 4000 däck Vitlackad sadelstolpe Specialized sadel Använd som pendlarhoj och har gått 4950 kilometer. Hjulen har fått lite stryk under denna tid och är inte perfekta direkt. Finns en del repor på cykeln också. Vid snabb och smidig affär följer cykeldator, ringklocka, lampor, plastpedaler, sadelväska och två slangar med.
3 000 kr
Blocket.se

28 tum Herrcykel Schwinn "Transit" alu-ram

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Säljer här en 28 tum 3 vxl herrcykel av märket Schwinn, modell Transit. Mycket bekväm cykel som är sparsamt använd efter att ha köpts in förra året. Ramen är i aluminium och det gör den lätt. Ett fynd för dig som vill ha en bra cykel. Jag hade tänkt mig 1700 kr men vid snabb affär kan jag tänka mig 1500 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 700 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Eskilstuna

En glidar hoj "Schwinner"

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Med denna hoj kommer du glida fram på. Köpte den ny för ett par år sedan hos cykelcenter här i Eskilstuna. Där har jag även gjort en genomgång av cykeln varje år. På bilden sitter det ett vinterdäck det följer med i köpet. Det andra ser ut som bakdäcket. Lampor bak och fram har cykelcenter hjälp mig att special anpassa. Priset går att diskutera MEN skambud undanbedes. Endast kontant betalning Kontaktas endast via telefon
4 050 kr
Blocket.se
Mountainbike  ·  Lerum

Schwinn Homegrown

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Schwinn homegrown (USA-tillverkad, ovanlig i Sverige) Lätt och Högkvalitativ aluminiumram Har sedan jag köpt den bytt det mesta: Deore XT Växlar, drev och bromsar SPD-pedaler Nya däck och fälg Hjälm Giro knappt använd (köpt för ca 1500:-) Skor även om så önskas, Slitna i storlek 46, Schimano Sadeln är sliten och kan behövas att byta samt att framdämparen är i behov av målning.
5 000 kr
Blocket.se
Herrkläder  ·  Uppsala

Schwinn Voyageur GS 19"

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Säljer nu min cykel pga nyköp. Cykeln är en schwinn voyageur GS med 19" ramstorlek. Säljes komplett med stöd, lampor och stänkskärmar! Nypris för detta var dryga 2700kr! Cykeln är i bra skick, växlarna kan behöva ställas in (vissa krånglar lite). Kvitto finns för att intyga att cykeln inte är stulen! (Garantin har däremot gått ut) OBS! Säljes UTAN barnsadeln på bilden! Säljes i befintligt skick, ingen garanti lämnas!
1 000 kr
Blocket.se