Quantcast
Till salu inom: ”

blocket se cykel schwinn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer här en 28 tum 3 vxl herrcykel av märket Schwinn, modell Transit. Mycket bekväm cykel som är sparsamt använd efter att ha köpts in förra året. Ramen är i aluminium och det gör den lätt. Ett fynd för dig som vill ha en bra cykel. Jag hade tänkt mig 1700 kr men vid snabb affär kan jag tänka mig 1500 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Med denna hoj kommer du glida fram på. Köpte den ny för ett par år sedan hos cykelcenter här i Eskilstuna. Där har jag även gjort en genomgång av cykeln varje år. På bilden sitter det ett vinterdäck det följer med i köpet. Det andra ser ut som bakdäcket. Lampor bak och fram har cykelcenter hjälp mig att special anpassa. Priset går att diskutera MEN skambud undanbedes. Endast kontant betalning Kontaktas endast via telefon
Schwinn homegrown (USA-tillverkad, ovanlig i Sverige) Lätt och Högkvalitativ aluminiumram Har sedan jag köpt den bytt det mesta: Deore XT Växlar, drev och bromsar SPD-pedaler Nya däck och fälg Hjälm Giro knappt använd (köpt för ca 1500:-) Skor även om så önskas, Slitna i storlek 46, Schimano Sadeln är sliten och kan behövas att byta samt att framdämparen är i behov av målning.
Säljer nu min cykel pga nyköp. Cykeln är en schwinn voyageur GS med 19" ramstorlek. Säljes komplett med stöd, lampor och stänkskärmar! Nypris för detta var dryga 2700kr! Cykeln är i bra skick, växlarna kan behöva ställas in (vissa krånglar lite). Kvitto finns för att intyga att cykeln inte är stulen! (Garantin har däremot gått ut) OBS! Säljes UTAN barnsadeln på bilden! Säljes i befintligt skick, ingen garanti lämnas!