Quantcast
Till salu inom: ”

sportmaster löpband säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

På grund av tillökning i familjen har vi inte plats för löpbandet längre. Det är knappt använt och fungerar perfekt. En mängd olika program finns i datorn, hydralisk lutning som kan simulera uppförsbackar under löpning, pulsmätare m.m Det väger runt 120kg och är stabilt som bara den när man springer till skillnad mot många av de mindre och lättare löpbanden. Den har en stark motor som ska klara upp till 20 km/h (för den som är snabbast i stan alltså) Löpbanan går att fälla upp att den ska ta mindre plats när man inte använder den, det har också hjul fram som man kan använda när man behöver flytta den (i uppfällt läge).
Mycket god kvalitet, många funktioner. Inte mycket använt. Uppfällbart springband så smidigt att förvara. Inköpspris 12 000 för 4 år sedan.
Tvingas nu pga flytt sälja mitt superbra löpband från Sportmaster. Nypris 14 000 kr, 3 år gammlat. Likanr dessa som finns på gym och kan inte jämföras med billiga hemmavarianter (tål bla betydligt högre vikt).
Mått: L: 184 B: 75 H: 128 cm Löpyta: 44 x 135 cm Maxhastighet: 16 km/t Stigningsmotor: 0-10 % Vikt: 81 kg Olika program, pulsmätare m.m Bandet går att fällas upp. Köptes 2008 och är knappt använt. Nypris: 7000 kr Säljes på grund av platsbrist
Hög kavlite med uppförsbacketräning mm Sportmaster TM 928 utan TV.