Quantcast
Till salu inom: ”

ställning bröllopstårta säljes

Fat silver
F
Stockholm

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har ni gått till ett lokalt konditori och velat ha en tårta som var speciell, men fått höra, att det inte går? Jag strävar efter att göra tårtan, i den mån jag kan, precis så som NI önskar! Tårtorna gör jag hemma, och jag kan beställa hem material så att jag kan göra er tårta så som ni vill ha den. Dock så är det ca 5-6 dagars leverannstid, så er beställning behöver jag MINST en vecka innan ni vill ha den. Bilderna är några ex på tårtor som jag har gjort. Jag tar emot era beställningar via mail, telefon eller avtalat möte. Vare sig det gäller "vanliga" marsipantårtor, doptårtor, bröllopstårtor eller annat, så gör jag dem gärna. Till bröllopstårtor har jag möjlighet att låna ut en tre-våningsställning i utbyte mot pant, men om ni önskar en större ställning, så hänvisar jag till andra konditorier som kan hyra ut bara ställningar, så gör jag tårtorna. Mitt pris är 20-45kr/bit beroende på hur mycket arbete som kommer behövas på tårtan, och hur detaljerad den är. Jag gör även bröd, cupcakes och annat som NI är intresserade av.
Gör er egen bröllopstårta! Justerbar ställning 2-5 vån 20cm diam- 10p 27cm diam- 16p 32cm diam- 24p 40cm diam- 35p 45cm diam- 50p upp till 135 bitar beroende på tjocklek på tårta Hyra 350 kr (en helg el 3 vardagar) Deposition 500kr (återfås när ställningen lämnas hel & ren)
Mycket praktisk och stabil ställning för bröllopstårta. Tårtan kan göras i remsor som rullas runt mittpinnen tills rätt storlek uppnåtts. Sedan kan hela tårtan lyftas i handtaget (hjärtat). Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer vår tårtställning då den aldrig kommer till användning. Är en riktig proffställning som jag fick i kompensation efter ett bageri klantat sig med vår bröllopstårta. 3 våningar där faten är avtagbara. Bilderna förklarar resten. Lägsta plattan är 34 cm diameter, mitten plattan: 25 cm och den övre: 20 cm. Höjden på hela ställningen är: 50 cm
En mycket kraftig ställning för bröllopstårta eller dylikt i rostfritt stål.