Quantcast
Till salu inom: ”

bortskänkes ställning piska mattor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Mattor

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Allt Bortskänkes snarast och först till kvarn gäller. Fin tresits skinnsoffa ljusbrun/kamelfärgad-lite sliten i sitsen. Matta silverfärgad i hyfsat bra skick typ att ha under soffbordet- modellen är typ avklippta snören som står upp. Röd fin badrumsmatta i fint skick. Bilmatta till barn i fint skick. Ljusgrön gummerad matta från rusta typ slät i syntet i fint skick. Bänk i mörkt trä att ha i hallen med plats för skor på nedre hyllplanet. Allt finns att hämta i Ålstorp utanför Löddeköpinge. Tyvärr kan jag inte hjälpa till att bära så det får ni själva ordna. Ring frida 0735634355. Ring när som, är mobilen på är jag kontaktbar. Maila inte.
Fullt fungerande tjock-tv bortskänkes. Har en liten buckla i höljet i nedre vänstra hörnet - inget som påverkar några funktioner. Fjärrkontroll finns. Matta från Ikea (Hampen) och säng från Jysk (Dreamzone B20) säljes. Sängen är mjuk och fantastiskt skön för dig som inte är så tung. Två av brädorna under sängen är knäckta, syns inte och har ingen som helst betydelse för sovkomforten. 100kr/st Säljer även två st bokhyllor från Ikea (Billy) i ekfanér. 200kr/st Tv:n, sängen och mattan finns för avhämtning t.o.m. 31/8, bokhyllorna finns kvar längre.
Det går också utmärkt att använda den som tvättställning. Höjd 1,85 m Längd 2,50 m Bredd 1,35 m Bortskänkes vid hämtning. Först till kvarn...
En ställning som du kan använda för att piskamattor på. Bortskänkes mot avhämtning samt uppgrävning.
Torkvinda Ställning för att piska mattor / Mattställning