Quantcast
Till salu inom: ”

störtbåge grålle säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Grålle Massey Ferguson TEF 1955, diesel. Mycket fint skick och har original tillbehör såsom plog, bakskopa och störtbåge. Perfekt sommartraktor och bakskopan fyller en väldigt fin funktion då den inrymmer de tillbehör man vill ha med sig ut i hagarna som batterier, vattendunkar etc. Mycket bränslesnål. Traktorn gicks igenom av traktorreparatör när den införskaffades och den är i mycket fint skick. Den har stått i lada och endast använts om sommaren på gården. Nya däck och mycket välskött. Pris 25.000.-
Ska sälja Grållen då den inte används längre. Fungerar bra och startar och går som den ska. Bensinare av årsmodell 1955. Medföljer snöplog, pallyftare, 2-bladig plog samt en dyngspridarkärra (ej med skitkastare, används som en vanlig kärra). Orört original skick, därav ytrost här och var. Sitter även störtbåge på den. Kraft uttag sitter bak på den. Ring om du har några frågor eller är en seriös intressent. Har dåligt med bilder på den nu men kan ordna vid intresse .
Grålle årsmodell 1956 Fullt fungerande, har använts till plogning och sandning. Säljes pga platsbrist då ny traktor köpts in. * Bensindriven * Ny stol * Baklyft * Störtbåge * Nya bakdäck Tillbehör som ingår: Snökedjor Äldre 2 skärig plog (ej snöplog.) Sandspridare av äldre modell ngt def. Traktorn finns i Rönninge 20 min söder om Stockholm. Svara endast på mail då jag är svår att nå på telefon Pris: 15000:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ferguson "Grålle" TEA-20 årsmodell 1947, (står 1946 i reg.papper men serienr. säger 1947. Borde vara en av de tidigaste Grålle med Standard motorn (ser ut som en sådan, vad jag kan se) som kom sep. 1947. Serienr. TE 13345. Reg.nr. BAH-299. Den är i bra skick för åldern. Motorhuven är lite skadad. Däcken är bytta på senare tid och mycket fina. Sitter en rejäl störtbåge monterad och ett tak. Finns även en vagn och en plog. Traktorn står vid vårt sommarställe och kan visas 29/7-1/8, annars får vi planera in senare.
Hej, säljer en stört båge passande grålle. Bågen har vindruta med elektrisk torkar motor vet dok ej om den funkar. Bågen är i fint skick, dock saknas dem små främre rören som går till motorn. Traktorn är inte till salu! Är annonsen kvar så är störtbågen kvar. RING om du är intresserad, svarar INTE på mail. MVH Andreas 0705305662