Quantcast
Till salu inom: ”

brevens bruk till salu säljes

Tidigare annonser till salu

nu är de dags att sälja den franske. den är besiktigad för en månad sen skatten inbetald då med. går bra i motor och låda alufälgar till sommardäcken dock är däcken dåliga. bra vinterdäck på plåtfälg sitter på nu.. bilen är i bra bruks skick går billigt billig att äga, perfekt pendlarbil för den inte så kräsne.. det är ju ingen ny bil då den har lite små bulor och någon liten repa här o där kom o titta själv. bilen är utrustad med glastaklucka, elhissar typ... 6000 kr bvsa. sista priset kompisar gör er inte besvär att ens titta på telefonen inte heller brev vänner jag kollar min mail en gång var 1000e år så maila inte
Originalbrev, Kyrkogårdsön, Aspa bruk 1955. 1 signerat originalbrev skrivet på Klippans pappersbruks lumppapper med vattenmärke + 1 signerad orignalteckning i tusch 11,5 x 15 cm. Gott skick. Brevet är ställt till redaktör Kurt Bergengren på Aftonbladet. [På uppmaning av Red. Müllern sänder jag en liten skildring från Vättern och en illustration, ""Natthamn"". Hoppas att de är användbara. Det skulle glädja mig om Red. Bergengren vill behålla teckningen. Med utmärkt högaktning] [Folke Dahlberg]. Teckningen är signerad både i tusch och sedan i blyerts vid nedre marginal.
Minerva | [1990] | Förlagsband, skyddsomslag | 236 s. | 91-87238-10-1 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: “Minnen” av Erik Gustaf Geijer (1783-1847) anknyter till den av Minerva utgivna, ‘Självbiografiska anteckningar’ av Carl Wilhelm Böttiger genom författarnas samtliga vistelse vid Uppsala universitet. Geijer var dock den äldre, redan professor vid Böttigers ankomst. Geijers skildring utkom år 1834 och är kjoncentrerad till hans uppväxt och läroår - från Ransäters bruk i Värmland till Uppsala. “Minnen” kompletteras i Minervas utgåva med två klassiska texter: ‘Minnestal över Esaias Tegnér’ från år 1846 samt porträttet av fadern i ‘Personalier över Bengt Gustaf Geijer’. | LEVERANS: Denna bok kan vi skicka från oss inom 1-2 vardagar.