Quantcast
Till salu inom: ”

standard american weekend cross moped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Matbord

Tumba
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Då var det dags att sälja min cross moped, mopeden är trimmad och går väldigt bra. Jag skulle tippa på att den gör 90-95km/h fast mätaren säger då 105. Mopeden har lite styling delar som kommer från two stroke. Styling delarna är bakre lampa och styret. Mopeden har en 50cc och de är metra kitet som gör att den går så bra. OBS mopeden har en "Black box" som sitter under sadeln. Trycker du på den gör mopeden 30km/h. Jag säljer moppen för att jag ska flytta. Priset är prutat och klart eftersom moppen är mer värd än vad jag säljer den för. Det som behöver bytas är bromsarna, bromspinnen bak är trasig ni kommer behöva köpa en ny och fram skulle behöva nya bromsklossar.
Cross 80cc som är komplett med ny kolv men motor är inte ihop skruvad den är från 1992 mycket fint skick. Medföljer även några lådor med moped delar en gammal rex ram motorn är i delar vet inget skick på motorn men tror att allt finns en dt utan tank och motor en låda med casal delar ca 1,5 motor går att få ihop till en komplett motor, en låda med en 2vl zundapp motor i delar sen är det en låda med lite blandade delar. 4500 för allt, eller 2500 för crossen och 2000 för alla moped delar.
Hej! Söker en cross/sm moped, Mopeden ska vara i fint skick och inget glapp eller något! Det spelar absolut inge roll om den är trimmad eller helt original! Har 10.000kr att spendera på moped alltså bara cross/sm inga scootrar! Är mest sugen på SM så det är ett stort plus på kanten. Skriv gärna vad ni har till salu och setup, och hur mycket ni begär och lite info m.m Är bara intresserad av mopeder som är från 2000-talet uppåt. Dom ska vara fullt fungerande. Köper bara kända märken som Derbi, Rieju, Gilera, CH, Beta, Yamaha m.m INGA KINA MÄRKEN! Mopeden ska vara runt stockholmsområdet lite utanför spelar ingen roll!
Hej! Säljer nu min cross moped pga körkort. Jag köpte den fabriksny 08/09. Mopeden har rullat ca 550 mil, den startar på första kicken och den är otrimmad. Den är välskött och servad på verkstad. bromsklossarna och kedjan är nyligen bytade. Defekt: En bakblinker är avbruten. *Crosshjälm, FOX goggles och lås medföljer om affären går smidigt. Hade tänkt mig runt 13 500kr eller bud, kan diskuteras vid snabb affär. Kvitto och liknande finns. Nypris: 27900kr. Ring/smsa eller maila om du undrar något eller är intresserad. Mvh Joel