Quantcast
Till salu inom: ”

underbar rörstrands servis vår säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ny servis

Norrköping
Ny servis mm

Norrköping
Servis

Norrköping
Bok

Norrköping

Tidigare annonser till salu

* Ungersk import * Född: -03 * LB/LB - Hopp/Dressyr * Vallack * Mankhöjd 155cm Nu är vår fina ridskolehäst Baltazar till salu. Säljes pga att han behöver någon som rider honom ordentligt regelbundet. Eftersom vi har många barn på vår ridskola så passar de sig inte. Han är en underbar häst som har ett enormt psyke, en behändig häst. Skulla passa bra både till hobby och tävlingsryttaren. Hoppat enstaka hinder på 1,15 cm och banor på 0,90-1 meter. Hoppar alla typer av hinder. Han går i form i alla gångarter. Gör öppnor, skänkelvikningar och slutor utan problem i skritt och trav. Han är duktig på att åka transport och är lugn och stabil i nya miljöer. Han är hos tidigare ägare körd som parhäst, inkörning för "enhästvagn" är påbörjad. Vi säljer honom för 35.000kr. Just nu ej i kondition, men igångsättning påbörjad. Priset stiger ju mer han sätts igång. Utrustning medföljer ej.
Då vi har börjat jobba andra tider och inte kan ha med vår underbara hund till jobb längre söker vi hundvakt/dagmatte(husse) till Chimmi Det rör sig främst om att gå ut och gå en promenad med honom mitt på dagen, givetvis kan det fungera att ha honom hemma hos sig också! Chimmi är en 6-årig labradorblandras som älskar människor och hundar. Han har god grundlydnad. Dock kan han va lite dragig i sitt koppel, men lyssnar på muntlig tillrättavisning. Vi söker dig som är glad för hundar och inte ser ngt hinder vid att binda upp dig dagligen vid lunchtid. Promenaderna blir runt 10-12 ena veckan och 12-13 andra veckan, givetvis kan detta diskuteras fram. Vi vill träffa dig och gärna veta lite om dig innan vi lämnar över vår underbara familjemedlem till dig! Det är Chimmi på bilden. Lön diskuterar vi med rätt person. Ring eller maila om du är intresserad eller har några frågor! 0704-829445
Vår underbara brittisk korthår, Torres, måste tyvärr flytta bort från oss. Hann är en snäll, glad och frisk katt men tyvärr har allergier i familjen skapat problem. Torres är en innekatt men gillar att gå ut på balkongen och skulle säkert tycka om att inte bo mitt i stan och kunna leka i en trevlig trädgård. Torres är nästen två år gammal och är vaccinerad, chipad, besiktad, kastrerad och har stamtavla. Han får givetvis alla sina saker med sig (sandlåda, resebur, leksaker, mat, klösbräda och allt annat han behöver) Vänligt kontakta via e-post
Lite utrensat porslin efter nyrenoverat kök, diverse: Servis 5o-tal Rörstrand Vår. Helt underbara blommönster, men jag har ju två till, så den blir inte använd! Förhållandevis mycket fint skick, kan finnas någon mindre skavank. 39 delar. 500 kr Upsala-Ekeby UE Gefle Komet 12 delar, lite skavank, färgbortfall men helt ok om man som jag älskar denna serie av SE Skawonius. 700 kr. 5 uppläggningsfat Royal, Epiag, jättefina. 250 kr. Lite övrigt småplock som jag säljer lite billigare, enstaka tallrikar, formar från bavaria, Annika, Rörstrand, Laholm, bleka rosor Gustavsberg. Villaga, Rörstrand. Man kan helt enkelt inte samla på allt... Några saker är i superskick, några lita krackade, man får gärna höra av sig för enstaka foto/ mer info. :-)
En riktigt somrig matservis från Rörstrand,49 delar...Den finns i Mörön som ligger mellan Luleå och Piteå,man svänger mot havet i Ersnäs Öppet Torsdag kl.12:00-18:00 Lördag-Söndag kl.12:00-16:00 Övriga dagar öppet enl.ök. Välkomna till vår mysiga välfyllda butik.... www.antiktochunikt.com Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.