Quantcast
Till salu inom: ”

stenkakor säljes

Stenkakor

Kalmar
Stenkaksalbum

Trollhättan
Stenkakor

Västerås
Stenkakor

Karlstad
Stenkakor

Ragunda
Barbro
F

Tidigare annonser till salu

Bing Crosby "Junior juke" Tillverkades på 40-talet som en lite avancerad leksak för barn. Man kan spela en stenkaka i taget. En liten 2-rörs förstärkare och 3 lampor varav en blinkar. Denna apparat saknar mikrofonnål och är lite sliten i lacken men fungerar annars och fixar man nål så funkar den. Bakstycket är inte original men liknar det som har suttit. Drivs med 115V Mått: 42 *40*34 cm Fler bilder kan mailas.
Karusell KALP 1021 Sverige 1966 LP Tillskrift å baksidan. Med Jan Johansson, C-A Dominique m.fl. Omslagsfoto av Carl-Johan de Geer. Skivan, ja, går ju att spela men hela upplagan skall vara defekt, dvs. det är ett irriterande bakgrundsbrus/knaster hela tiden, och vinylen är flammig. Troligen har de slarvat med vinylmassan, antagligen smält ner stenkakor i blandningen. Men, som sagt detta är toppkvalitén av denna platta... Köp på egen risk. Ni är varnade. Men ni lär aldrig se den igen
Tömmer radhuset, Kom och fynda!!! c:a 200 Lp mest 70- 80-tal och Klassiskt cd, musik dvd skivor, c:a 100 stenkakor, 10 kr styck mindre om fler!!! Vi har öppet hus t.o.m sista oktober 17-21. Andra tider vv ring eller maila! OBS! 26/10 är vi uptagna eft 16.00 Finns på Kärrgränd 15 (Mellan Spånga & Vällingby) Vällkomna! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.