Till salu inom

"stenkrossar svedala säljes"

Butik Svedala
Igår

Mercedes B 180 CDI (109hk) -07

10 500 kr
Kvd.se
Butik Svedala
Igår

Volvo V60 D4 AWD (181hk) -15

Kvd.se
Butik Svedala
Igår

Tesla Model S 85 (367hk) -14

204 000 kr
Kvd.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Produktionslogistiker till högteknologisk verkstadskoncern

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 månader
Academic Work söker för kunds räkning en logistiker. Kundföretaget är en världsledande leverantör av utrustningar och helhetslösningar för gruv- och anläggningsindustrin. Deras enhet i Svedala är globalt utvecklingscenter för stenkrossar samt siktmedia och slitskydd som används inom gruvindustri, stenbrotts- och entreprenadverksamhet. Deras produktionsverksamhet i Svedala är indelad i tre huvudprocesser; gjuteri (Wearparts), bearbetande verkstäder (Parts & Rubber Parts) och montering/logistik (Assembly). Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Arbetsuppgifter: Som logistiker kommer du att ha en blandad tjänst där du dels har en strategisk del i ditt arbete men även är ute mycket på lagret. Du kommer bland annat att arbeta med: Layout, underhåll och strukturering av lagerområden i affärssystemet Movex Inventering, gällande utförande, felsökning och förebyggande arbete Lagerrelaterade projekt som t.ex. batchstorleksoptimering Flöden Utvecklingsmöjligheter: Vår kund erbjuder goda förutsättningar för utveckling. Det finns möjligheter oavsett om du vill specialisera dig eller bredda dina kunskaper och det finns möjlighet till långsiktig karriärutveckling inom koncernen.
0 kr
CareerBuilder.se

Logistiker

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
INFORMATION OM UPPDRAGET Academic Work söker för kunds räkning en logistiker. Kundföretaget är en världsledande leverantör av utrustningar och helhetslösningar för gruv- och anläggningsindustrin. Deras enhet i Svedala är globalt utvecklingscenter för stenkrossar samt siktmedia och slitskydd som används inom gruvindustri, stenbrotts- och entreprenadverksamhet. Deras produktionsverksamhet i Svedala är indelad i tre huvudprocesser; gjuteri (Wearparts), bearbetande verkstäder (Parts & Rubber Parts) och montering/logistik (Assembly).Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Arbetsuppgifter:Som logistiker kommer du att arbeta med följande ansvarsområde inom lager:- Layout, underhåll och strukturering av lagerområden i affärssystemet Movex- Inventering, gällande utförande, felsökning och förebyggande arbete- Lagerrelaterade projekt som t.ex. batchstorleksoptimering - Flöden VI SÖKER DIG SOM Vi söker dig som har en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska såväl i tal som skrift då du förväntas skapa ett gott samarbete och ha mycket kontakt och med olika funktioner i företaget. Det förekommer även mycket kontakt med externa leverantörer Det är meriterande om du har erfarenhet av Movex.Som person är du driven och van att ta egna initiativ, du är stresstålig och har en förmåga att se helheten. I denna roll är det av vikt att du är serviceinriktad och social då du kommer att ha mycket kontakt både internt och externt. Du uppskattar noggrannhet och är ordningsam. Du besitter en flexibilitet och är initiativtagande till förbättringsåtgärder.Start: OmgåendeOmfattning: HeltidArbetstid: KontorstiderPlats: SvedalaLön: Enligt avtalReferensnummer: EMT46607Urval: Sker löpande så var snabb in med din ansökan!Vi är Home of the Young Professionals - ett bemanningsföretag med siktet inställt på att bli världens största arbetsgivare för högskolestudenter och unga akademiker. Vi vänder oss till dig som studerar eller är färdig med dina studier och har upp till fem års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Som arbetssökande kan du dessutom ansöka om att få en jobbcoach hos oss. Läs mer på www.academicwork.se. Klicka på knappen för att ansöka eller läsa mer om jobbet.
0 kr
Monster.se

Produktionslogistiker till högteknologisk verkstadskoncern

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Academic Work söker för kunds räkning en logistiker. Kundföretaget är en världsledande leverantör av utrustningar och helhetslösningar för gruv- och anläggningsindustrin. Deras enhet i Svedala är globalt utvecklingscenter för stenkrossar samt siktmedia och slitskydd som används inom gruvindustri, stenbrotts- och entreprenadverksamhet. Deras produktionsverksamhet i Svedala är indelad i tre huvudprocesser; gjuteri (Wearparts), bearbetande verkstäder (Parts & Rubber Parts) och montering/logistik (Assembly). Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Arbetsuppgifter: Som logistiker kommer du att ha en blandad tjänst där du dels har en strategisk del i ditt arbete men även är ute mycket på lagret. Du kommer bland annat att arbeta med: - Layout, underhåll och strukturering av lagerområden i affärssystemet Movex - Inventering, gällande utförande, felsökning och förebyggande arbete - Lagerrelaterade projekt som t.ex. batchstorleksoptimering - Flöden Utvecklingsmöjligheter: Vår kund erbjuder goda förutsättningar för utveckling. Det finns möjligheter oavsett om du vill specialisera dig eller bredda dina kunskaper och det finns möjlighet till långsiktig karriärutveckling inom koncernen. Vi söker dig som har en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska såväl i tal och skrift eftersom du förväntas skapa ett gott samarbete och ha mycket kontakt och med olika funktioner i företaget. Det förekommer även mycket kontakt med externa leverantörer Det är meriterande om du har erfarenhet av Movex. Som person är du driven och van att ta egna initiativ, du är stresstålig och har en förmåga att se helheten. I denna roll är det av vikt att du är serviceinriktad och social då du kommer att ha mycket kontakt både internt och externt. Du uppskattar noggrannhet och är ordningsam. Du besitter en flexibilitet och är initiativtagande till förbättringsåtgärder. Start: Omgående Omfattning: Heltid Arbetstid: Kontorstider Plats: Svedala Lön: Enligt avtal Referensnummer: EMT46607 Urval: Sker löpande så var snabb in med din ansökan! Vi är Home of the Young Professionals - ett bemanningsföretag med siktet inställt på att bli världens största arbetsgivare för högskolestudenter och unga akademiker. Vi vänder oss till dig som studerar eller är färdig med dina studier och har upp till fem års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
0 kr
Metrojobb.se
Transport  ·  Orust

Stenkross

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
en gammal svedala stenkross säljes med en perkings 4 cylindrig diesel plus en tillhörande sikt. ring för mer info
20 000 kr
Blocket.se
Transport  ·  Mölndal

Stenkross (svedala)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
en st stenkross säljes 15000
15 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj