Quantcast
Till salu inom: ”

hus svedala uthyres säljes

NYA UTEMÖBLER

Svedala
Kyrkogården
F

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi kommer att hyra ut vårt hus under en längre tid. Det är ett härligt hus som ligger lite utanför Svedala centrum. Huset består av 2 sovrum och badrum på ovanvåningen, på nedre plan finns 3 sovrum, nytt kök, vardagsrum, badrum, möblerbar hall. Intergrerat garage och förråd på 30 m2. Källare finns på 55 m2 innehållande hall, tvättstuga, kontor, pannrum/förråd. Gärna trädgårdsintresserad. Kallhyra: 12000 kr/mån. Tillträde diskuteras. Är ni intresserade, skriv och berätta om er själva, lämna gärna telefonnummer.
Hej, Jag tänkte hyra ut 2 rum på övervån i 2-plansvilla fr o m 1 maj. Det största rummet är 25 kvm, passar utmärkt för ett par eller kompisar som vill dela rum. Hyra för 2 pers i detta rum är 2000:- per person, annars 2500 per person. Det andra rummet är mer normalt, uthyres från 1 juni. OBS Uthyres endast till sista juli pga flytt. Här är det nära till bussar och tåg till Malmö och Lund. För svar skicka mail eller ring 0738-265699. Hälsningar Eva
En fin 1,5plans villa i slutet av en gata i familjärt område. Huset ligger i söderläge och har en inhängnad och insynsskyddad trädgård med terrass och uterum. På nedanvåningen ligger kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns också tvättstuga och ett sovrum samt badrum. På ovanvåningen finns två sovrum och ett kontor/barnkammare samt klädkammare och badrum med dusch. 5 min från huset går direktbuss till Malmö som tar endast 20min. Mkt nära förskolor och skola. Tillträde sep-nov, och uthyres tillsvidare (dock minst 1 år) Kan hyras möblerat eller omöblerat. 11000kr kallhyra.
Villa om 115 kvm med en stor och fin tomt på 1210kvm. Huset behöver en total renovering av fasad. Huset är fullt beboligt. Möjlighet att stycka tomten i två delar finns, dock med krav att uppföra två nya villor, alltså om styckning sker av tomten måste huset så småning om rivas. Det går att bygga 1/3 av tomt ytan i en och en halvplans hus.(per tomt) vid styckning. Fastigheten säljes i befintligt skick. Endast seriösa spekulanter är välkommna att höra av sig. Inga bud under utsatt pris kommer att accepteras.
Hyr ut vår barnvänliga villa. Fint och lugnt barnvänligt område. 4 rum och kök. Trädgård. Nära bad - pool. 15-20 min till havet. Bra kommunikationer till malmö, lund, köpenhamn. Ca 20 min med tåg/buss 10-15 min med bil. Endast skötsamma familjer eller äldre par. Finns 4 ordinarie bäddar men finns en möjlighet till att t.ex. två barn familjer bor i huset och använder extra sängar. Max 8 personer.