Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga svedala säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1 st beg. elkamin/fuskbrasa med steglös värmefläkt och 3 värmelägen. Bra till kolonistugan, kalla rummet, källaren eller uterummet. Trivsam i mörkret :-)
Kolonistuga: Möblerad, gasspis, vatten på tomten. Redskapsbod: Komplett redskapsutrust-ning,jordfräs, gräsklippare,skottkärra m.m. Växthus: Vindruvor, hinkar för odling av tomater och gurkor m.m. bevattningsut-rustning. Köksträdgård: Hösthallon, svarta vinbär,-krusbär,jordgubbar m.m. Intresserad ring o737 334810 eller e-mail
Jag vill sälja min lilla kolonistuga p.g.a. tidsbrist. Den är ca 12kvm stor och på tomten finns även en redskapsbod. Observera; detta är INTE ett fritidsboende men blocket vill att det ska stå som det. El finns tyvärr inte på området. Ett par plommonträd och en massa bärbuskar finns också. På området finns ett utedass och vatten finns precis utanför grinden till tomten. Säljes billigt; 15 000kr eftersom det finns en del att göra.
Mkt fin kolonistuga med vardagsrum,kök ny dusch och toalettrum,all el nytt.Hörntomt på 230 kvm med bla plommonträd skapa som ni vill diverse trädgårdsredskap och verktyg medföljer lungt och trevligt område i svedala 10 min från malmö.Nås på tel välkommen att ringa.
Säljes en kolonistuga i Svedala med 255 kvadratmeters tomt samt en stuga. Priset är 25 000 kr. Årliga kostnad för nyttjande är ca 1 200 kr. Telefontiden är vardagar 8-18 Ring/sms, då jag inte läser mina mail så ofta.