Till salu inom

"stiga snowracer classic coop forum säljes"

Falun
Idag

Weber One Touch Pro Classic...

1 500 kr
Citiboard
Hässleholm
Igår

Stiga villa 520 med tippbar...

13 000 kr
Blocket.se
Motala
Igår

Harley Davidson RoadKing Cl...

110 000 kr
Blocket.se
Linköping
Idag

Ryobi & stiga trimmer

1 000 kr
Blocket.se
Laholm
Idag

Åkgräsklippare Stiga, Villa...

15 900 kr
Blocket.se
Huddinge
Idag

Rolex Ohyster Perpetual

34 000 kr
Blocket.se
Värmdö
Idag

2St Flow Hive Classic bikupor

4 000 kr
Blocket.se
Mjölby
Idag

Briggs motor

4 500 kr
Blocket.se
Butik Askersund
Idag

Kabe Travel Master Classic...

929 000 kr
Blocket.se
Håbo
Idag

Gräsklippare Stiga

2 300 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Vintersporter  ·  Nacka

Stiga Snowracer King Size GT

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Snön är på väg och då gäller det att ha sin Snowracer klar. Stiga Snowracer King Size GT är genom ökad längd och större säte perfekt för fyra saker: 1. Föräldrar som vill åka tillsammans med sitt barn 2. Mammor och pappor som har barnasinnet kvar och gärna tar en åktur själv 3. De lite större barnen som vill åka ifrån sina kompisar 4. Föräldrar som tycker att de minsta barnen ska ha en stadigare Snowracer med kraftfulla och väl fungerande bromsar när de åker själva Kort sagt: den är både roligare och mer funktionell. Fjädrad skida fram och dragsnöre som automatiskt rullas in. Vår Snowracer är i mycket bra skick, helt utan skador. Vi har kostat på den ett nytt säte och en ny värmedyna, som vi aldrig har använt. Säljes pga utlandsflytt till sydligare breddgrader. Nypris årets modell är ca 1300 kr. Först till kvarn - mycket nöje!
200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholms län

Snow racer Stiga Classic

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Stiga Classic säljes för 120 kr. Den har en spricka i främre styrskidan. Du kan köpa EN HELT NY STYRSKIDA hos Babyland för 99 KR, se http://www.babyland.se/stiga-snowracer-framskida Annars kan den säkert limmas med superlim eller bara låta det vara. Tyngden vilar ändå på de två bakre skidorna. Det går säkert bra att styra ändå. I övrigt är den felfri. Stabil konstruktion i övrigt med stålrörsramar. Det är bara styrskidan som är känslig för påkörning eftersom den sitter längst fram och är av plast. Finns att hämta i Kista. Jag skickar den inte. Ring istället för att maila om du är intresserad.
120 kr
Blocket.se
Vintersporter  ·  Västerås

Stiga Snowracer oanvänd

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer en helt ny, färdigmonterad och oanvänd Stiga Snowracer. Produkttext och bild tagen ifrån www.hiko.se "Den nya snowracern är gjord för den som älskar fart och action! Med twin-tip skidorna, både fram och på sidorna, är det lättare att göra tricks och du kan åka fortare både framåt och bakåt! Framskidan är bredare och rundad för snabbare och bättre kurvtagning. Ratten har gummerade handtag för bättre grepp! Snowracern har en sits med rundade former, automatisk draganordning och broms." Nypris ca 750 kr
550 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj