Quantcast
Till salu inom: ”

stiga snowracer classic coop forum säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Jackor

Hässleholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Snön är på väg och då gäller det att ha sin Snowracer klar. Stiga Snowracer King Size GT är genom ökad längd och större säte perfekt för fyra saker: 1. Föräldrar som vill åka tillsammans med sitt barn 2. Mammor och pappor som har barnasinnet kvar och gärna tar en åktur själv 3. De lite större barnen som vill åka ifrån sina kompisar 4. Föräldrar som tycker att de minsta barnen ska ha en stadigare Snowracer med kraftfulla och väl fungerande bromsar när de åker själva Kort sagt: den är både roligare och mer funktionell. Fjädrad skida fram och dragsnöre som automatiskt rullas in. Vår Snowracer är i mycket bra skick, helt utan skador. Vi har kostat på den ett nytt säte och en ny värmedyna, som vi aldrig har använt. Säljes pga utlandsflytt till sydligare breddgrader. Nypris årets modell är ca 1300 kr. Först till kvarn - mycket nöje!
Stiga Classic säljes för 120 kr. Den har en spricka i främre styrskidan. Du kan köpa EN HELT NY STYRSKIDA hos Babyland för 99 KR, se http://www.babyland.se/stiga-snowracer-framskida Annars kan den säkert limmas med superlim eller bara låta det vara. Tyngden vilar ändå på de två bakre skidorna. Det går säkert bra att styra ändå. I övrigt är den felfri. Stabil konstruktion i övrigt med stålrörsramar. Det är bara styrskidan som är känslig för påkörning eftersom den sitter längst fram och är av plast. Finns att hämta i Kista. Jag skickar den inte. Ring istället för att maila om du är intresserad.
Säljer en helt ny, färdigmonterad och oanvänd Stiga Snowracer. Produkttext och bild tagen ifrån www.hiko.se "Den nya snowracern är gjord för den som älskar fart och action! Med twin-tip skidorna, både fram och på sidorna, är det lättare att göra tricks och du kan åka fortare både framåt och bakåt! Framskidan är bredare och rundad för snabbare och bättre kurvtagning. Ratten har gummerade handtag för bättre grepp! Snowracern har en sits med rundade former, automatisk draganordning och broms." Nypris ca 750 kr
Stiga Snowracer classic (svart/gul). I nyskick, endast använd ett fåtal ggr. 300 kr Pulka med ratt, endast ihopsatt, ej använd. 200 kr Stiga Snowracer advanced (svart/ röd). I nyskick endast använd ett fåtal ggr. 350 kr Rumpvärmare BUDDY (ej på bild). Håller barnen varma om rumpan när de leker ute, vid pulkaåkning etc. Enkel att sätta på med kardborrebälte, mjuk och smidig, används under overall, galon- eller täckbyxor. Passar barn från 2 år och uppåt. 50 kr I nyskick, har förvarats inomhus. Finns i rök- och djurfritt hem. Tel 018 32 20 95 el 070 688 45 81
Har 2 st jättefina Stiga Snowracer Classic Black Line, med dubbelverkande broms, som endast är testade ett åk (dvs oanvända!) och säljes pga att barnen hellre ville ha pulkor. :-/ Julklappar 2014 så har alltså tagit plats i förrådet i ett år. Dags för några andra barn att få susa nedför backar på dessa! Under två flyttar 2015 har tyvärr den ena tappat bort sitt rep och den andra en styrfjäder. Dessa saker kan man dock köpa hos återförsäljare eller på nätet och kostar ca 20-30 kr/st. Därför har jag prutat ner priset rejält. :-) 400 kr/st eller 700 kr för båda (nypris 700 kr/st)