Quantcast
Till salu inom: ”

coop forum cyklar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel

Stockholm
Jeans & koftor

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hyr ut min 1.5:a på 37,5 kvm för att jag skall flytta till en större lägenhet. inflyttning kan ske omgående. Det är ett lugnt område, 5 minuter med cykel in till centrala värnamo, nära till ICA Kvantum, Kärnans köpcentrum, Coop forum och mycket mer. Tveka inte en sekund om du vill hyra en lägenhet! Ring! =) Är på jobbet fram till kl 14.15 varje dag, men om ni ringer och jag inte svara, skicka ett sms eller tala in på mobilsvaret så hör jag av mig! Jag kontaktas helst på min telefon, men mail går också bra.
Hyr ut min 1.5:a på 37,5 kvm för att jag skall flytta till en större lägenhet. Inflyttning kan ske omgående. Det är ett lugnt område, 5 minuter med cykel in till centrala värnamo, nära till ICA Kvantum, Kärnans köpcentrum, Coop forum och mycket mer. Tveka inte en sekund om du vill hyra en lägenhet! Ring! =) Är på jobbet fram till kl 14.15 varje dag, men om ni ringer och jag inte svarar, skicka ett sms eller tala in på mobilsvaret så hör jag av mig! Jag kontaktas helst på min telefon, men mail går också bra.
Sommarlägenhet som uthyres veckovis. Lägenheten har 3 rum och kök med uteplats och gräsmatta. Uteplats har sol hela dagen Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Två parkeringsplatser finns. 1,8 km till Apelviks strand, cykel och gångavstånd. 3 min till Breareds torg som har bla bageri och pizzeria. 5 min till COOP FORUM. Lägenheten hyrs ut veckovis eller månadsvis. Hyrs ut Juni- Augusti 4900:- / vecka Hör gärna av er om ni har fler frågor. Mvh Zoran
Lägenheten ligger på våning 4 i ett lugnt hus med hiss, takterrass med grillmöjligheter och oslagbar utsikt över hela Uppsala. På takvåningen finns även tillgång till bastu samt ett nyrenoverat motionsrum. Låst rum för cyklar och eget förråd finns på BV. Tvättstugor finns på flera våningar med bokningssystem. Ett väldigt trivsamt boende i ett trevligt område med mycket grönska. Bra förbindelse till centrum med buss. 10-15 min med cykel till centrum, universitet, centralstationen. Nära till Ica, restaurang, vårdcentral, förskola. 5 min till Ica Maxi, Coop Forum, Systembolaget, gym, flera andra butiker och naturen.
Scott Spark 750 storlek XL 27,5 Hjul Heldämpad mtb med aluminiumram Låsbar dämpare fram och bak med reglage från styret. FOX 32 Float framgaffel FOX Float CTD bakdämp Skivbromsar Shimano BR-M445 Shimano Deore/XT 30-växlar Ord pris 22995:- Nu 15995:- Cykeln levereras monterad och körklar Med 2års fri service Sigge cykel i vällingby Siktgatan 11 (intill coop forum vinsta) Tel: 08-870145 www.siggecykel.se