Quantcast
Till salu inom: ”

stolar till köksö säljes

Sminkbord

Norrköping

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pga flytt säljer vi våran köksö. Den har 3 hyllplan på varje sida samt frostade dörrar. Mått: H 90, B 120, D 60. Den är i fint skick. Säljes för 350kr eller högsterbjudande. Får jag inte bort den tills måndag kommer den magasineras. Ring helst då jag inte har så mycket tid för att kolla mailen. /Merja
säljer min köksö 500 kr den är nermonterad i några delar för lättare hantering. fattas ett par skruvar till bordsskivan fast dem behövs ej. och om ni känner att ni behöver alla skruvarna så kan man ju köpa ett par på närmsta bygghandel.. stolarna får ni till om ni vill annars kastar jag dem. dem är rätt slitna med några färg fläckar på först till kvarn får mala sa grisen och malde räven..
Säljer min köksö 150x75cm + stolar från Ikea då vi gjort om köket. Den är i vitt och ek med hylla och plats för 3 korgar. Har även 2 vita extrastolar som är ihopfällbara . Ett år gammalt och i jätte fint skick. Svarta korgar medföljer om man vill det. Stolarna: Ikea ingolf, vita Extrastrolar: Franklin, vita Ring , maila eller smsa vid intresse!