Quantcast
Till salu inom: ”

sia stor vacker spegel ciceron säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej Har en helt underbar spegel som behöver få komma till sitt rätta hem. Speglar är ju så svåra att fånga på bild - tycker inte att bilden visar hur fin den är - så kom gärna förbi och titta om du söker efter en spegel utöver det vanliga. Otroligt vacker, men enkel i sin design. Spegeln är stor. Jag ser min framför mig att den hamnar i en hall, i ett sovrum eller som vacker blickfångare i vardagsrummet. Den har måtten 75*95 cm. Ramen består av två "bräder" som länkas ihop. Ramen "står ut" cirka 10 cm från väggen. Något som är svårt att fånga på bild. Spegeln är tung men har en upphängning som är klar - så du behöver bara hitta en bra krok att fästa den mot på väggen. Jag kan tänka mig att den är från det glada 70-talet, men är osäker då jag själv köpt den begagnad. Prisidé: 600 kronor.
Stor spegel, vit ram i chabby chic: 163 x 72 cm inkl. ram Spegelglaset är kantslipat, ca 1 cm brett, runt om hela spegelglasets ytterkant. Ramen har vackert utsirade detaljer i chabby chic stil. Mycket fint skick! Nypris ca 700 kr. Pris 350 kr Stor spegel, guldfärgad ram i antik-look: 163 x 72 cm inkl. ram Spegelglaset är kantslipat, ca 1 cm brett, runt om hela spegelglasets ytterkant. Ramen har vackert utsirade detaljer i antik-look. Helt ny! Levereras i orginalkartong! Nypris ca 700 kr. Pris 350 kr Tidskriftsamlare: Flätad korg. Rymlig modell med bärhandtag upptill. Nypris ca 400 kr. Pris 150 kr Griffeltavla: 40 x 30 cm inkl. ram Jättesöt i chabby chic stil. Till t.ex. inköpslistan eller små meddelanden till varandra. Pris: 50 kr Om du köper hela rubbet så vill jag har 800 kr, annars är det styck-priserna ovanför som gäller.
Två stora speglar. 1st 25mm facettslipad, tonad färg. Mycket vacker och stämningsfull som verkligen ökar rummets volym på ett vackert vis. I ena hörnet har bakgrundsfärgen släppt, där upphängningen suttit, lätt att laga. storlek 184x105cm. 1200:- bild 1-4. 1st enkel ofärgad fin spegel, storlek 120x87cm. 400:- bild 5. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer två stycken svarta speglar. Spegel 1 - Otroligt vacker handgjord spegel med maffig svart metall ram med fina "slitningar" från märket Sia. Mått 99x78. Nypris var 6000:- och spegeln är oanvänd. Jag behöver tyvärr sälja den då jag inte hittar en bra plats för den pga flytt. 3000:- eller bud Spegel 2 - Stor svart spegel från ikea. Mått 99x78. Nypris var 700:-. 300:- eller bud