Quantcast
Till salu inom: ”

renoveringsobjekt lägenhet malmö säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi är ett lugnt par som vill sälja lägenheten i stan och hyra ett hus, gärna lite utanför stan. I vår familj finns två hundar också. Vi har heltidsarbete båda två och en ordnad ekonomi. Inga betalningsanmärkningar! Ingen utav oss röker. Ett lagom stort hus, inga renoveringsobjekt och gärna med trädgård är vad vi letar efter. Om det finns garage är det ett plus. Allt med fem mils radie kring malmö kan vara intressant eftersom vi båda två arbetar i stan. Maila oss så ringer vi upp!
Litet renoveringsprojekt på perfekt läge till storstaden, kommunikationer till Danmark eller till studenten med Malmö Högskola runt hörnet. Källare och vind. Nya rörledningar, nytt avlopp och ny el. Nybyggt spa i källaren. Hyran inkl. kabeltv och bredband. Grillplats och uteplats på gården. Kontaktas endast per telefon. Budgivning startar på nämnt pris. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Genomgående lägenhet köpes i låghusen på andra vån. med balkong, två rum och kök Jag vill sätta min egen prägel på lägenheten så därför gärna renoveringsobjekt.
Hej! Jag är intresserad av att köpa en lägenhet i Slottsstaden som INTE har genomgått en totalrenovering eftersom jag gillar att renovera själv och få det som jag själv vill ha det. Är du i säljtankarna så skicka gärna ett mail med info. Obs. Jag söker i första hand en tvåa men är det rätt lägenhet så går det även bra med en trea. Ej första våning.
Linda heter jag, är 21 år och ska börja studera ett masterprogram i det mycket intressanta ämnesområdet Humanekologi vid Lunds Universitet. Jag har tidigare studerat Miljövetenskap i Norrköping och tog min kandidatexamen nu i våras. Jag finner relationen mellan människa och miljö mycket intressant och kan stundtals bli ganska filosofisk kring samhällets/människors och naturens samliv. Förutom att gräva ner mig i dessa frågor, vilket tar upp en stor del av min tid eftersom jag studerar dem, ägnar jag mig åt oljemålning, korsordslösning, läsning, filmtittande (brukar hänga på sidan topdocumentaryfilms.com där man kan hitta alla möjliga intressanta dokumentärer) och musik. Musiken är en viktig del av mitt liv. Jag har en gitarr som jag ägnar mig åt nästan varje dag och jag uppskattar att få spela piano och sjunga. Jag gör min egen musik som jag spelar in i min lilla hemmastudio när jag får tid och lust. Mest lite plinkande på diverse instrument/leksaker och för mig är det ett sätt att bearbeta känslor och gå vidare. Jag brukar även lyssna på musik och då blir det en hel del elektroniskt men jag älskar att lyssna på Ray Charles på min LP-spelare när jag äter frukost på lördagar! Jag är vegetarian men jag har inga problem med om de jag bor med inte är det! Som person är jag omtänksam, ordningssam, kreativ och sprudlande. Jag är i princip alltid glad - finner ingen poäng med att vara arg. Jag skulle vilja kalla mig mångsysslare och organisatör. Jag är ganska pysslig - tycker om att baka bröd, fixa saker och då jag är uppväxt i ett renoveringsobjekt på landet så uppskattar jag både odling och renovering. Jag söker lägenhet/rum i Malmö (även Lund) och jag skulle trivas med att få bo i ett kollektiv med trevliga människor men jag är inte kräsen och är just nu i första hand på jakt efter en bostad. Jag skulle vilja flytta in i början på augusti månad helst då utbildningen drar igång i mitten av augusti. Ring gärna om du tycker om det du läst! Linda