Quantcast
Till salu inom: ”

stor hundbur säljes

Beg hundburar

Västra Götalands län
Hundbur

Västra Götalands län
Robust hundbur

Södermanlands län
Snygg hundbur

Västra Götalands län
STOR HUNDBUR

Västra Götalands län
Stor hundbur

Västra Götalands län

Tidigare annonser till salu

Säljer 2 stycken hundburar enligt bild Kan användas i bilen eller i hemmet Mått på den stora buren är 90 cm bred,60 cm djup,70 cm hög. Buren har öppningsbar lucka på framsidan och ena gaveln. Mycket fint skick knappt använd nypris 1295:- Nu 500:- Den lilla buren har måtten 60 cm bred, 46 cm djup, 55 cm hög Buren har öppningsbar lucka på framsidan samt ena gaveln. mycket fint skick Nypris 695:- Nu 250:- Burarna finns och hämtas i Degerfors Ring Andreas 070-3657381
Modell XL Köpt en gång för att ha till valpar men det blev ändrade bud och den har bara stått och samlat damm. Den finfina hunden i buren är en blandras som mest liknar en flat. 31 kg stor. Ny kostar den och liknande vanligen 1400:- PETMATE STÅLBUR 109X71X80 Stålburen är en 2-dörrs hundbur utrustad med tätare galler, rundade hörnor och säkerhetslås som ger en ökad säkerhet. Buren har en djup plastbotten som är enkel att rengöra och buren är lätt att fälla ihop till en portfölj som enkelt kan transporteras eller förvaras.
Portabel hundbur i mycket gott skick, använd en ggr flyg Chicago-Stockholm. Följer de normer som finns för att transportera djur en längre sträcka med flyg. På hjul, storlek L: 90 cm B: 55 cm H: 70 lämpad för hundar ca max 23 kg. Min hund är labradorblandning och vägde vid tillfället 20 kg och storleken var då perfekt. På ovansidan finns ett stort fack ämnat för hundens resedokumentation. Handtag för enklare transport till och från flygplanet. Stor fästbar vattenflaska och matskål. Hjulen kan tas bort för enklare transportering i bil. Bortslumpas!
Nu säljer vi våra hundburar pga att vi inte använder dom. Den lilla 48B 76L 57H som har snedtak på ena sidan, är använd 2ggr och är i mycket fint skick och har en mysig tjock dyna så din hund får det mysigt. (går att tvätta) Pris: 600 Den stora buren är lite mer flitigt använd. Den har två öppningar en på kortsidan och en på långsidan måtten på den är: 91L 57B 66H. Pris: 500 Ring el maila för mer info. Med vänlig hälsning, Lina
Fin volvo 745 säljes, skattad men obesiktad. Är småfix på den för att den ska gå igenom besiktningen bla, hål i avgassystemet (jättelitet, går att svetsa igen) bältesspänne mittenbälte bak fungerar ej, översta bromsljuset fungerar ej, positionsljus och backljus fungerar ej. Hade fixat det själv om det inte vore för att jag är sjukskriven.. SoV på alufälg. MoK, startar alltid och går bra i motorn. C-lås, fin inredning, något stylad, rost finns. Hundbur till stor hund kan medfölja vid pristillägg 1000:- Ring eller maila!