Quantcast
Till salu inom: ”

crosstrainer et 7.5 power magnetic säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Crosstrainer

Södertälje
Crosstrainer

Södertälje
Devialet D-Premier

Jönköping

Tidigare annonser till salu

Crosstrainer Energetics ET 7.5 Power Magnetic säljes i mycket gott skick. Inköpt för snart ett år sedan från Intersport. Tål maxvikt upp till 120 kg. Är försedd med en träningsdator som styr motstånd, träningsprogram etc och visar t ex. kaloriförbrukning. Crosstrainern är försedd med transporthjul på det främre stödet vilket gör att den kan förflyttas smidigt om så behövs. Nypris ca 10 000 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Inköpt från Intersport oktober 2010. Kvitto finns. Nypris 5000:-. Lite använd. Energetics ET 7.5 Power Magnetic. Elliptical/Crosstrainer med stadigt och robust chassi för bästa träningskomfort. Stor och överskådlig display med bakgrundsljus. Med hjälp av förinlagda träningsprogram är det lätt att komma igång med träningen. Har funktioner som tid, distans, puls, kaloriförbrukning och återhämtning.Inbyggd POLAR-mottagare för pulsmätning. För mer info se http://www.intersport.se/Produkter/Utrustning/Fitness/Ellipticals/ET-71-Power-Magnetic/
säljer en helt ny oanvänd crosstrainer (inköpt 2011). säljer pga av skada och flytt. nypris 4500:-. persondator finns på.