Quantcast
Till salu inom: ”

stor mio matta brun fuskpäls matta säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Matta

Borås
Mattor

Borås
Pälskrage

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu denna fina sänggavel pga av flytt då jag inte kommer ha plats med en så stor säng. Sänggaveln är köpt på mio för ett år sedan och är i mycket fint skick. Du kan själv välja hur högt du vill monetra den, om du vill ha en hög sänggavel eller en lägre. Den är gjord i brunt konstläder och lätt att hålla ren. Nypris: 3000 kr. Mått: Max höjd 80 cm, längd 182 cm Pris idag: 1500 kr eller bud Mailar gärna fler bilder om så önskas.
Pga flytt säljes nya och knappt använda och mycket fräscha och fina mattor, en i brun färg och en i vit färg, med måtten 4*3 och 1.5*2 meter. Mattorna är inhandlade hos Mattvaruhuset och kostade nya 7 000 kr. respektive 2 000 kr. Mattorna är välvårdade och i ett mycket gott skick från ett hem utan djur och småbarn eller vilda fester. Inget spill på mattorna. Stora mattan är specialbeställd och i kraftigt mjukt konstmaterial pga detta lång livslängd. Den mindre mattan är av "vävd"/mer av rya stil och av bomullsmaterial Stora mattan säljes till ett pris av 1 800 kr. Lilla mattan för 500 kr, Bvs. OBS. Endast seriösa svar. Mejl och SMS besvaras ej endast telefonkontakt!
Naturvit/beige/grå rutig matta fr MIO, 162x233 cm, nypris 2100 för endast 500 kr! Brun matta i "fuskpäls" tyg, 149 x149 cm, mjuk och len och passar perfekt under soffbordet- säljes för endast 300 kr!