Till salu inom

"stora glasflaskor säljes"

Gotlands län
2 dagar

Dolce Gustobryggare, Ikea s...

200 kr
Blocket.se
Tomelilla
4 dagar

Kabe Classic 520 XL 14 Cyke...

249 900 kr
Blocket.se
Umeå
Igår

Babblarna gosedjur

Citiboard
Igår

Klocka stor golvklocka

1 000 kr
Blocket.se
Butik Hallands län
Idag

Mercedes-Benz AMG G 63 585h...

1 949 000 kr
Blocket.se
3 dagar

Damejeanne - Gamla stora gl...

250 kr
Blocket.se
Sundbyberg
10 dagar

Coca Cola prylar + Pepsi-Cola

Blocket.se
Ronneby
Igår

Ritplatta Wacom Intuos4 Large

1 500 kr
ABC-Annons.se
Butik

Sprayflaska

49 kr
NYTT Åhléns
Butik

Bläck Glasflaska 62,5 ml

49 kr
NYTT Skapamer.se
Butik

Bläck Glasflaska 30 ml

49 kr
NYTT Skapamer.se

Tidigare annonser till salu

Nyrenoverad 4:a Östermalm

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Totalrenoverad lägenhet ett kvarter från Östermalmstorg. Lägenheten består av tre sovrum, två toaletter (den ena med badkar) en stor garderob som man kan gå in i, kök med matplats. I huset finns garageplats som tillhör lägenheten. Hyra 1260:- i månaden. I källaren finns det återvinnings rum (för ex: el-artiklar, glasflaskor, batterier, tidningar), stor hiss, tvättstuga, källarförråd. Kort och gott en underbar lägenhet med ett fantastiskt läge! Pris 8 miljoner eller högstbjudande
8 000 000 kr
Blocket.se

Välplanerad tvåa

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Underbar lägenhet med fritt läge, helt utan insyn, bara ett stenkast från både Djurgårdsbron och Karlaplan. Lägenheten består av ett sovrum, en toaletter, en stor garderob som man kan gå in i, kök med matplats och ett fantastiskt vardagsrum om dryga 25 kvm. Från sovrumet kommer man ut på solig balkong, ca 3 * 1,5 m. Till huset finns garage (jag har plats som sannolikt kan övertas), återvinnings rum (för ex: el-artiklar, glasflaskor, batterier, tidningar), stor hiss, tvättstuga, källarförråd. Kort och gott en underbar lägenhet med härligt läge som hyrs ut i början av December.
8 000 kr
Blocket.se
Prydnadssaker  ·  Kungsbacka

Gammla Glasflaskor

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Glasflaskor säljes Finna i olika storlekar, utformningar och färger. Passar perfekt som ljusstake eller vas i ett hem med vintage eller shabby chic stil. Då de har legat utomhus i tiotal år rekommenderas inte att dricka förvaras i dem. Pris: 40 kr för de stora eller unika 25 kr för de mellan storlek 15 kr för de små Ev frakt står köparen för annars kan flaskorna hämtas i Fjärås eller mötas upp i Varberg. Fler bilder kan mejlas. Nås via mejl.
40 kr
Blocket.se

SNABBMATSLANDET - ETT MÅL FÖR McWORLD

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 år
Ordfront. Översättn. Stefan Lindgren uppl. 2002. 485 s. Inbunden. Stämplad recex under bokblocket, se bild. 22,0x15,0cm. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. CITAT: Grainger hade hämtat ett dussin små i glasflaskor från labbet. Han öppnade flaskorna i tur och ordning och jag doppade ett provdoftningsfilter i dem. Filtrena var långa vita pappersremsor som särskilt utformats för att absorbera aromämnen utan att ge några bidofter. Innan jag placerade pappersremsorna framför näsan blundade jag. Så andades jag in djupt och den livsmedelsprodukten efter den andra framträdde för mitt inre. Jag kände doften av färska körsbär, svarta oliver, brynt lök och räkor. Graingers märkligaste skapelse var en överraskning. Sedan jag slutit ögonen kände jag plötsligt doften av grillad hamburgare. Det luktade som om någon i rummet höll på att vända hamburgare på en het grill. Men när jag öppnade ögonen såg jag bara en smal remsa papper och en leende smakexpert.**** Smaken och doften på din hamburgare och din pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor. I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med McDonalds-restauranger över hela världen. Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept. Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling. Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig att smaka som förr igen. Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och Snabbmatslandet började som ett reportage i tidskriften The Rolling Stone.
80 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj