Quantcast
Till salu inom: ”

super mysig brun onepiece säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Monark 3 vxl

Landskrona
Kattkoja

Uppsala
Dasia

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

FINNES:En super mysig 3.a i Hagsätracentrum med egen liten uteplats och gemensam utegård över garaget. 1min till tunnelbanan och affärer,frisörer,resturanger,skola,dagis mm mm. 2 sovrum,ett lite större och ett mindre. Stort härligt kök och badrum med badkar. OBS:I hyran är kallgarage inräknat så vill man inte ha garaget så är hyran ca 400:- billigare!! SÖKES: Minst en 2.a och MINDRE hyra i Hagsätra eller närområde. Allt av intresse. Ett måste är att det finns ballkong eller uteplats. Ring vid intresse då jag inte kollar mailen speciellt ofta (0735010901)
Mysig genomgående 3:a vid populära Älggårdensförskola och geijersskolan . 3:e vån utan hiss men "lätta" trappor , balkong utmed gården som har lekplats och grill supermysig . Lugnt och skönt med trevliga grannar. Önskar : 3:a alt stor 2:a med uteplats alt balkong i slottstaden gamla väster davidhall eller Limhamn OBS Inga ytterområde. Max hyra ca 7500 Lägenheten måste vara kattfri pga allergi. Är öppen för alla förslag.
Hej! jag säljer nu min mysigaste kanin pga att jag inte längre har tid för henne. Jag vill egentligen inte sälja henne, men jag måste tänka på hennes bästa och därför tar jag beslutet att leta efter en super bra familj som hon kan få all kärlek och tid som hon förtjänar och behöver! Hon är 1 år gammal och har färgen vilt grå och är en dvärg vädur, bara det att hon inte vill fälla ner sina öron, men det gör inget för hon är charmig med sina öron :) Super fint temperament och är super lugn och älskar att mysa och få hoppa fritt. med henne får man med sej en inne bur och tillbehör som, vattenflaska, matskål, hö korg, sele. bara att höra av sej vid fler fråger och jag söker endast seriösa personer och ett livslångt hem.
Kalle är en super mysig kille som gärna ligger i knät och gosar. En stor o härlig ragdoll med underbart blå ögon. Han är registrerad i Sverak, har även pass. Född 2011, färg brun bicolour, RAG n 03. Kalle söker ett nytt hem som sällskapskatt & ensamkatt. Kalle är givetvis kastrerad vid flytt. Hör gärna av er om ni har ett hem som skulle passa min underbara kille. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Övrigt, stl. 38 (S), dam Super mysig lurvig, brun Onepice i storlek M. Är i jätte bra skick och knapt använd. När jag köpte den kostade den över 2000kr och säljer den nu för mindre än halva priset. 1 000:-