Quantcast
Till salu inom: ”

svalan damcykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Citybike

Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag säljer en röd 5-växlad, 24 tums citybike av märket Svalan! Vi ska precis flytta (i slutet av januari) och det är tyvärr punktering på framdäcket (eventuellt också på bakdäcket) - därav det låga priset. Annars är cykelt i väldigt fint skick, använd senast i somras. Bak- och framlampor som går att ta av och på kommer med i köpet. Jag är väldigt tacksam om cykeln kan hämtas upp eftersom jag inte har tillgång till bil, annars kommer vi överens om vad som blir bäst.
En jättefin cykel, genomgången servad och ombyggd av Thomas ReCYKLING ¤ Nya cremefärgade däck och nya slangar ¤ Ny batteridriven baklykta ¤ Nya bromsbelägg handbroms ¤ Shimano 3-växel med fotbroms ¤ Dynamolyse fram ¤ Godkänt original blocklås med 2st nycklar ###GARANTI 6 månader### Cykeln finns i min Cykelbutik med verkstad på Ellen Keys gata 93, i Fruängen. OBS EJ GÅRDEN!!!!!!! Jag har ÖPPET Tisd-Fred 11-18. Ojämna Lördagar 11-15.
Säljer en gammal svalan damcykel med lite fix som kanske kan behövas. Har stått i förråd ett tag så luften är borta ut däcken. OBS en kula på bakdäcket (gammal lagning) men det har gått cykla förut. Kanske bara pumpa i luft. Lampa dynamon kan hända man bör se över samt lite seg i predalbromsen. Ge ett rimligt bud Hämtas i Mariestad
2 damcyklar säljes billigt pga förrådsrensning- en Svalan och en Crescent. Båda dessa behöver en stor dos omsorg innan de blir cyklingsbara. Säljes till någon som gillar att meka och fixa. Jag säljer dem för 200kr styck, eller båda för 300 kr. Måste hämtas upp med bil - de har båda punka. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En trevlig damcykel tillverkad i Sverige av Svalan. Fullt fungerande och i mycket fint skick. - Ny kedja - Ny sadel - Servad och körklar Växlar: 3 (Torpedo) Bromsar: Fotbroms bak, handbroms fram Hjul/däck: 28 tum (40-622) Ramhöjd: 53 cm Adressen är: Ranhammarsvägen 20F. Längst in på innergården, källarvåningen. Ej skyltat. Vi tar emot alla kort. Öppet: Ons-sön kl. 12-19 OBS! Ej skyltat. Ring om ni ej hittar Vi innehar F-skattesedel Org. Nr: 969761-1037