Quantcast
Till salu inom: ”

sym jet kåpor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Concerto II

Stockholm
Lampa

Falun
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mopeden har stått i snart två år när den unga ägarinnan tappade intresset och nu har vi äntligen fått tummen ur att lägga ut en annons. En kanonfin moped med 6884 km på mätaren, repfria kåpor och hel sadeln utan sprickor. Bra mönster på framdäcket och nytt backdäck och batteri. Lås för bromsskiva samt ABUS låskätting följer med och det finns även en silverfärgad integralhjälm storlek S (55-56) som kan följa med om du behöver en.
Säljer nu moppen då jag köpt en ny, moppen Går bra inget trim eller något sånt finns på den. Finns lite repor och sådant men har bytt några kåpor ( har gått på 2500 kr ) men finns fortfarande lite repor och sånt kvart, du/ni kan få bilder på dessa saker och fler bilder på moppen via mejl eller mms, om du/ni är intresserade hör av er på mejl, telefon eller sms Mejl: :hampan1212@hotmail.com :Hampus.meyer@live.se Tel: 0762132023
Sym Jet Euro- X Eu Moped Fungerar felfritt , följer med splitternya extra kåpor ( 5890 :- ) Pris : 6000 kr Malossi MHR Värsting effekt rör 1500:- Passar dom flesta minarelli motorer , beta m.m Gianelli effekt rör ( dock ett athena klistermärke på , bara att ta bort ) ! Passar på de flesta minarelli , pgo yamaha m.m Pris : 500 kr
Har en Sym Jet Sport X stående, 600mil FULLT KÖRBAR!! Tyvärr blev min skönhet stulen men återfunnen. Dock så blev hon illa behandlad under tiden hon var i orätta händer. Några kåpor är spruckna på högersidan, samt att nummerskylten med fäste är borta. Men motor och drivlina är i pefekt skick. Även lås, bromsar, belysning och avgasrör är i helt perfekt skick. D.v.s. det är plasten på mopeden som är sönder, i övrigt fullt körbar. Båda nycklarna medföljer till mopeden. Mejla eller ring om du har några frågor.
Har denna Jet sym klass1 moped på 50cc till salu. Den fungerar precis som den ska och är en väldigt stabil moped, den är fin i kåpor och har en hel sits. Med mopeden får du även ett godkänt lås och hjälm som båda är inköpta för ca.4 månader sedan. Då jag själv köpt den utav ett äldre par så vet jag ej exakt årsmodell men efter försök att kolla upp det så är den mest sannolikt en 06a. Kan gå ner lite i pris vid snabb och smidig affär, endast samtal vid seriöst intresse av att köpa eller komma och kolla på mopeden.