Quantcast
Till salu inom: ”

symaskin bernina 1008 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

symaskin

Helsingborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Denna symaskinernas juvel har BERNINA egenskaper och är lättanvändbar även för nybörjare...till ett mycket fördelaktigt pris. Idealisk för quiltsömnad, hantverk och kläder. Nytt ordinarie pris! Köp här: www.skovdesymaskiner.se Denna symaskinernas juvel har BERNINA egenskaper och är lättanvändbar även för nybörjare...till ett mycket fördelaktigt pris. Idealisk för quiltsömnad, hantverk och kläder, maskinen erbjuder 16 nytto- och dekorsömmar plus ett knapphål som är enkelt att sy. Och alla sömmar är perfekt balanserade och jämnt placerade där du behöver dem. FRI FRAKT Köp här: www.skovdesymaskiner.se
Begagnad Bernina 1008 som har genomgått en total översyn och kommer med ett års garanti samt ett års full bytesrätt om det skulle visa sig att maskinen inte var till behag. Maskinen har alla de nyttosömmar samt stretch som kan tänkas att behövas till kommande projekt. Inte nog med det så fraktas maskinen gratis igenom landet! För mer info om Bernina 1008 eller om vad vi i övrigt kan tänkas ha på lager hör av dig på telefon: 031-18 82 02 eller besök oss på Södra vägen 51 i Göteborg! Ni är varmt välkomna!
Säljer nu av mina symaskiner. Bernina 1008 är en symaskin i toppklass, Bernina står för hög kvalite och är ett av de främsta maskinerna på marknaden. Jag säljer 2st Bernina 1008 i 2 olika färger. Ena är vit med silver detaljer och den andra är vit. Båda maskinerna är fint skick och är redo att användas. Nypris för dessa är 12000:- mitt pris: 6000:- Jag säljer även en Bernina i modellen Bernette 56. Även den i toppskick Nypris 3000:- Mitt pris: 1700:- Jag nås via telefon eller mail.
Denna symaskinernas juvel har BERNINA egenskaper och är lättanvändbar även för nybörjare...till ett mycket fördelaktigt pris. Idealisk för quiltsömnad, hantverk och kläder. Maskinen erbjuder 16 nytto- och dekorsömmar plus ett knapphål som är enkelt att sy. Och alla sömmar är perfekt balanserade och jämnt placerade där du behöver dem. Maskinen visar vilken syfot, stygnlängd och bredd, och nålposition du behöver för att få bästa resultatet. Det finns också en praktisk trådavskärare, en undertrådsspolning som inte kan överladdas, och en hel mängd andra egenskaper som gör sömnaden både enkel och kul. Vår mest sålda maskin till skolor och institutioner.
Bernina 1008 garanti 6 mån medföljer nålar och spolar medföljer med