Quantcast
Till salu inom: ”

tärnan klocka säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Klocka

Borås

Tidigare annonser till salu

Emaljskylt med reklam för Tärnanklockor säljes i fint skick. Måtten är 68x48 cm. Medföljer gör också en Tärnan original sportklocka med manuellt fungerande urverk. Något repigt plexiglas tyvärr på klockan. Jag slänger också med en Breitlingkeps. Byten kan övervägas främst gällande vintageprylar eller klockor. Reklamprylar med klockmärken så som Rolex Breitling Omega IWC Hublot AP etc är också intressant. Jag skickar inte gärna skylten men kan leverera den inom ett rimligt avstånd från Västerås. Med vänlig hälsning, Mattias
Schweiziskt självuppdragande retro ur från -50 - -60 talet gissar jag. ? 34mm utan krona ? sitter på ett helt nytt klassiskt och tidsenligt svart 18mm perlon band. ? polerad baksida med serienr 62754 Urtavla och visare är i fint skick. Kan eventuellt tänka mig en byte mot något annat vintage ur såsom Seiko Tärnan , Atlantic , Certina eller Tissot. Jag har själv inte använt klockan, men kollade den och den hade en gångreserv på 26h och fortade sig ca 3min/dygn. Ingen garanti lämnas på vintageklockor. 500kr inkl frakt!
50-tal Zontavla Mekanisk 17 stenars verk Manuell uppdragning Perfekt tavla Sub Second Diameter utan krona 35 mm
STOR MYCKET FIN SEIKO AUTOMAT PALLAS MYCKET FIN MED SVART URTAVLA TÄRNAN VACKER 60 TALS KLOCKA ALLA ÄR ORGINALKLOCKOR OCH FUNGERAR OCH ÄR I MYCKET FINT SKICK SÄLJES TILL HÖGSTBJUDANDE STYCKVIS ELLER ALLA MAILA DITT BUD SÅ HÖR JAG AV MEJ TILL DEN SOM HAR HÖGSTA BUDET OBS SE ALLA BILDER!!!!!!!!