Quantcast
Till salu inom: ”

takstolar stål säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Lampor

Trelleborg
TV bänk

Sala
Datejust 41

Solna
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Växthus "Sadeltak" 7 X 30m = 210kvm. Isolerskivorna är byta. Takstolar av stål och takreglar av aluminium. Spröjs av aluminium med täcklister av plast. Med vattenburen värme/rör, 1 shunt grupp med cirkulations pump. Nock ventilation med 2 el motorer. Rullbord, dys bevattning med magnetventil, fläkt, automatikskåp. Dessutom ingår 2 transport vagnar på reläs. Går bra att använda till annat ändamål än växthus. Lätt att demontera då takstolarnas ben är skruvade i grunden. Huset demonteras av köparen. 40000kr + moms (eller högstbjudande)
Tillfälle för Hall byggare. Beg. Stål stolpar ,pelare med kraftig fotplatta med förstärkta flänsar för bra infästning. längd 5 met. Pel.diam.220 mm Fotplatta 500x500 x 30 mm pris: 1000:- + moms / st. 3 st. Takstolar ( fackverksbalkar ) längd. 9 meter , Kan plac. på ex.c-c 5 met pris : 3.000;-+ moms / st. Finns även beg. högkorrugerad kraftig f.d.vägg plåt 600 m2 , längd 9 met. Kan även användas som takplåt. 40:-/m2.+ moms.
Hangar på Bromma Flygplats. Stål och plåthangar med 9 takstolar och med dito sidostolpar av stål. Tak och sidor i trapetsplåt. 8 st belysningsarmaturer. och fulla rullportar i båda ändar. Måtten är 16x26 m och ca 4-7 m i tak. Skall säljas för lev 30/9 2011 om Swedavia lyckas jaga bort allmänflyget på Bromma Flygplats. Avgörs i arrendenämnden 11/8. Hangaren lätt att demontera och frakta iväg för uppsättning på ny plats.
Har varit takstolar till en armeringstation. Mycket stabila och fina och lätta att transportera på ett vanligt bilsläp. Dessa är 3m och sätts ihop i mitten med bultar så att de blir 6m långa. Jag har använt dessa bara som 3meters till min båt och utbyggnad av carport. Hakiställning medföljer Perfekt för dig som vill ha tak snabbt till din bil, båt,.... Säljes ej separat då det blir svårare att hitta delar.
HAR 2 ST MASKINHALLAR I STÅL DEN ENA ÄR 25 +55 METER DEN ANDRA ÄR 25+45 METER EN HELT I STÅL EN HAR TAKSTOLAR I BETÅNG PLÅT TILL TAK SIDOR EN GAVEL NERPLOCKADE OCK LIGGER I SKARA PRIS 400 000 + M OCK DEN STORA 450 000 + M DEN MESTA PLÅT GÅR ATT ANNVÄNDA DETTA ÄR BILLIGT MEN DU FÅR FRAKTA OCK MONTERA SJÄLV TYVÄRR 40 CENT MED SNÖ ÖVER ALLT MATREIAL NU