Till salu inom

"tavla amerikabrevet jean skoglund säljes"

Idag

Skor, akvarium, tavla.

120 kr
Blocket.se
Lund
Idag

Stor vacker tavla, natur

650 kr
Blocket.se
Västerås
Idag

Tre tavlor

150 kr
Blocket.se
Kungsbacka
Idag

Tavlor

1 000 kr
Blocket.se
Ystad
Idag

Tavlor

100 kr
Blocket.se
Idag

Tavla

500 kr
Blocket.se
Askersund
Idag

Stor tavla

500 kr
Blocket.se
Butik Borås
Idag

Tudor Black Bay Steel 41mm...

40 900 kr
Blocket.se
Butik Borås
Idag

Tudor Black Bay Chronograph...

59 900 kr
Blocket.se
Helsingborg
Idag

Lampa,soffbord,tavla

500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

JEAN JACQUES ROSSEAU - GENOMSKINLIGHET OCH HINDER - BOTEN I SOTEN : ROSSEAUS TÄNKANDE

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 år
Atlantis. 1:1 uppl. 2002. 556 s. Inbunden. 21,5x14,5cm. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Jean Starobinski är en av samtidens främsta litteraturforskare och essäister. Hans ena huvudverk är Montaige i rörelse, som utkom på Atlantis 1994. Det andra huvudverket är denna bok om Rosseau som utkom 1971 i sin definitiva vesrsion på franska. Jean-Jacques Rousseau. Genomskinlighet och hinder, är en inträngande analys av Rousseaus skrifter och tänkande. Både Montaigne och Rousseau utgår från en upplevelse av världen som förställning, sken och maskspel. Men de går helt olika vägar. Montaigne försonar sig med skenet, eftersom det är den enda vägen att meddela sig med andra. Rousseau förblir oförsonad: omvärlden är falsk, men det egna jaget skall vara rent och genomskinligt. Han ser hur de fientliga skuggorna växer runtomkring sig för att kunna bevara övertygelsen att det genomskinliga har funnit sin tillflyktsort i hans eget hjärta«. I den svenska utgåvan ingår också en fristående essä om Rousseau: Boten i soten: Rousseaus tänkande. översättningen är gjord av Jan Stolpe
100 kr
Bokbörsen.se

Svart Jeane Blush jacka, mörblå Svea jacka

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam Original jacka från nelly.com Märke: Jeane Blush Knappt ett år gammal i väldigt bra skick! Köpte den då för 900 kr. Storlek: S, passar även XS 500:- Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Original Sveajacka XS/S från 2008 men i bra skick förutom vissa knappar och päls saknas köpte den för 3000 kr 900:-
0 kr
Blocket.se

JEANS - Vintage 1 & Robin´s Jean

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jeans, stl. Midja 27 tum, dam Säljer nu två par jätte snygga jeans från märkena Vintage 1 och Robin´s Jean. Tyvärr är de lite för stora för mig vilket gör att jag inte använder dem. Jeansen är obetydligt använda, i perfekt skick och inköpta ganska nyligen! Vintage 1 - Stuprör, lite motorcycle inspirerade, dragkedja i slutet av byxbenet, låga i midjan, sitter jätte snyggt på om storleken passar!! Jeans, stl. Midja 27 tum, dam Robin´s Jean - Lite kortare, går till ankeln ungefär vilket är jätte fint nu till nåren, klassiska, mörka med Robin´s loggan där bak som är i form av två vingar. Det ena paret är köpt på TARA och det andra på ABCD, vilka är butiker som säljer den exklusivare typen av kläder. Nypris för jeansen är drygt 3000 kr paret Kom med ett prisförslag som du själv tycker är rimligt, fråga gärna om du undrar över någonting el. vill ha fler bilder! :)
0 kr
Blocket.se

JEAN GERSONS ARS MORIENDE. OM KONSTEN ATT DÖ.

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 år
2009. 144 sid. Förlagsband. Förlagsnytt ex! Illustrerad. 1408 utkom den vid universitetet i Paris verksamme teologen Jean Gersons (1363-1429) med verket Opusculum tripartium decalogi, de confessione et de arte moriendi. Både verket som helhet och den sista delen, De arte moriendi, som självständig skrift, fick stor spridning. Delen om dödsberedelse bearbetades och översattes till svenska av ärkedjäknen Ericus Nicolai på uppdrag av ärkebiskopen Jakob Ulvsson och trycktes av boktryckaren Paul Grijs i Uppsala 1514 under titeln Ars moriendi. Johannis gerson lärdom hwrw man skal lära dö til siälenne salicthet. I denna utgåva, som förutom översättning och faksimil, också innehåller tre artiklar om Jean Gerson som teolog, det teologiska innehållet i skriften och hur den brukades samt själva trycket och boktryckaren Paul Grijs, ges nu på nytt en möjlighet att tränga in i en undervisning som lärde den senmedeltida människan att leva - och dö.
125 kr
Bokbörsen.se
Konserter  ·  Östermalm

Jean Michel Jarre, Biljetter. Hovet Stockholm

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jean Michel Jarre, Biljetter. Hovet Stockholm 2011-10-25 Info om biljetter: På scen - 19:30 Den franske syntpionjären Jean Michel Jarre kommer till Sverige för en spelning i höst. Den 25 oktober spelar han på Hovet i Stockholm. En stor betydande storsäljare inom elektronisk musik. Han fick stora framgångar med 70-talsalbum som "Oxygene" och "Equinoxe" och därefter har han gjort spektakulära shower över hela världen. Leverans: Samtliga biljetter skickas som REK-post och anländer till kund ca 24 timmar efter beställning. Ni kan även hämta biljetterna i vår butik på Drottninggatan i Stockholm. Pris från: 695kr/styck. Läs mer och boka på Slutsålt.se Boka dygnet runt på vår webbsida. Betalning kan göras med de flesta bank- och kreditkort. Det är även möjligt att betala via postförskott eller direktbetalning. Slutsålt.se är ett F-skattat företag som handlar med evenemangsbiljetter. Mer info finner ni på vår webbsida. Kundtjänst/Bokning: Ring oss för frågor, ni kan även boka via telefon. Fullständig kontakt info nedan: Mån-Sön 09:00-20.00 Bokning/Kundtjänst: 08 - 500 000 40 Mail: kontakt@slutsalt.se (svar under kontorstid inom 15 minuter).
695 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj