Quantcast
Till salu inom: ”

tavla j thorstensen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavlor

Falun
Tavla

Tumba
Tavla

Södertälje
Tavla

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skrivbordet har, förutom skrivyta, flera hyllor och en liten whiteboard tavla (magnetisk) till höger. Det finns utrymme för en dator, bildskärm, tangentbord och mus samt en rymlig låda. På den översta hyllan finns det 6 bokstöd. Möbeln är köpt på IKEA och levereras monterad. Måtten är 104x50x165(182 med bokstöd). Hela möbeln är i nyskick ! Skicka mail, den kollas dagligen ! Skrivbord, datorbord, datorhylla, datorbänk.
Äkta oljemålningar. Vet ej så mycket om de dessa är från dödsbo och inget intresse av de, men, * Bild nr:1 är norska fjordarna av J Thorstensen på duk. köptes år 1979. och säljes idag för 10000kr. mycket attraktiv och pryder verkligen huset. * Bild nr:2 av S Oscarsson på platå. mycket attraktiv och fin tavla. pris 2500kr. * Bild nr:3 på duk kan ej läsa skrivstilen på kontnärens namn. på duk och pris. 2000kr Alla tre för 13000kr. OBS! Inga billiga tavlor utan mycket värdefulla och har varit på utställningar och för utlånning för prydnader m.m. Tavlan med norska fjordarna har varit mest ute på utställningar och därmed är ramen lite lös då man ska tranportera den men den är ej sönder och syns ej då den väl hänger på plats.
Oljemålning 1: Stl 112x62 Cm. Motiv: Gejranger Norge, signerad H.J Thorstensen. Pris: 500:- Oljemålning 2: Stl 76x33 Cm. Motiv: Grövelsjön Sverige, signerad H.JThorstensen. Pris: 300:-
Tavla av J Thorstensen
Tavla av J Thorstensen