Quantcast
Till salu inom: ”

tavla lars greger säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavlor

Falun
Tavla

Tumba
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Brita af Klerker Olivlund, provence, Totalmått: 81 x 71 cm, inkl. ram. Lars Norrman Vlaardingerdijle i Selriedam, Holland Totalmått: 35 x 31 cm. glasad Birger Strååt Soluppgång Totalmått: 72 x 63 cm. glasad Gunnel Frieberg -54. Eget tryck Totalmått: 45 x 38 cm. Flera tavlor finns, bl.a. av Cronell, WibergLarsson, Laurents m.fl. 1000:-/st. eller bud. Hör av dig för mer info via mail eller tel. Bra pris vid snabb affär, hämtas på plats. 070-833 64 63
Stilfulla tavlor målade av Lars Greger . Storlek 90x90. Högstbjudande.
Fyren av Lars Greger. En underbar blåfärg 90X90 cm. Jag kan vara knepig att få tag på pga oregelbunda arbetstider så får du inte tag på mig per mobil lämna ett meddelande eller maila så hör jag av mig så snart jag kan.
Anomar Förlag | Utg. 2009. Ej o.u. | Pocket. | 271 s. | 9789197632058 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: I Skärhamn på Tjörn på västkusten tror spaningschef Greger Thulin att han bor i en idyll. Men även den vackraste av tavlor kan ha ett felaktigt penseldrag. Bakom väggarna i Bleketskolan döljer sig fysisk och psykisk mobbing och droger. På Rönnvägen bor Jonas Blomgren, klassföreståndare på Bleketskolan. I hans klass finns eleverna Amanda Durén och Belinda Wallin. Amanda har exklusiva märkeskläder, strör pengar omkring sig och bor i en herrgård medan Belindas familj är tacksamma om det finns pengar till att betala de nödvändiga utgifterna. Belindas mamma, Margit Wallin har en olustig känsla när det gäller dotterns klassföreståndare. Kan det vara så att han bevakar Belinda och i så fall varför? När det första mordoffret dyker upp på Lyckebacken i Skärhamn är Greger Thulin först övertygad om att de inom en snar framtid kommer att få fast mördaren men missmodet kryper närmare allt eftersom tiden går. Kriminalare Katarina Linde och kriminaltekniker Charlotte Engman skickas till platsen och försöker lägga pussel med ledtrådar de lyckats skrapa ihop. Det visar sig att offret hade en lägenhet på Eklandagatan i Göteborg. Vad sysslade han med i lägenheten? Snart börjar Katarina misstänka att bakom offrets familjefasad döljer sig inte enbart en hustrumisshandlare. Greger Thulin tvingas snart att ställa den oundvikliga frågan; Har idyllen i Skärhamn packats ner i en kappsäck, kastats ombord på en båt och seglat ut ur hamnen? Detta är Ramona Franssons tredje deckare i den fristående serien med spaningschef Greger Thulin i huvudrollen. Ramona Fransson har genomgått Skillroad Författarskola på Marstrand i regi av Lars Hesslind. | Obs: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med ytterligare dagar i leveranstid. Se villkoren nedan. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.