Quantcast
Till salu inom: ”

tavla stig espe olson säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tja, Vill nu göra mig av med min Kirk Hammet gura. Har spelat live en del och den har en liten ding i nedre kant, annars inga andra märken. Det är en kanongitarr för den som gillar att lira hårdrock (har bytt ut orginal micarna mot emg 81 och 85 som kostar runt 1600kr). Har den förtillfället stämd i DropC som den också klarar galant. Kan även tänka mig ett byte, så kom med förslag! Lite info: Bolt-On Construction 25.5” Scale Basswood Body Maple Neck Rosewood Fingerboard 42mm Locking Locking Nut Extra Thin Flat Neck Contour 24 XJ Frets Black Nickel Hardware ESP Tuners Floyd Rose Special Bridge Finish: Black /Ola
Med sin tunna hals och höga output är detta den perfekta gitarren för hårdrock. Mitt exemplar är i toppskick med undantag för några repor i lacken och ett litet jack på sidan av kroppen. Jag köpte den år 2006 på Musikbörsen. Den var nyss inlämnad på service på Musikbörsen. OBS! Hardcase och straplocks ingår i priset! Pris: 11000kr. Nypris ca 19000kr. Här är lite info som jag har kopierat från Esps hemsida: Neck-Thru-Body Construction 25.5" Scale Alder Body Maple Neck Rosewood Fingerboard 42mm Locking Nut Extra Thin U Neck Contour 24 XJ Frets Black Nickel Hardware Gotoh Tuners Floyd Rose Original Bridge EMG 81 (Bridge and neck) Active pickups Säljes pga brist på intresse.
Säljer en oljemålning av Stig Espe Olson tavlan heter Människan och är i storleken 46*46. Detta är en orginalmålning som är värderad till 6000:- Säljes till högstbjudande!
Härlig tavla med lugnt, rogivande motiv! C:a 50x40 cm stor. Etablerad konstnär. Inköpt på galleri för 5-6 år sedan.
Tavla av Stig Espe Olson 37 X 28