Quantcast
Till salu inom: ”

tavlor bo svärd salamotiv säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Snygg tavla

Örnsköldsvik
Tavlor

Falun
Tavla

Södertälje
Tavla

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

SKA DET VARA SÅ SVÅRT ATT BLI AV MED DE JÄDRANS TAVLORNA?? ÄVEN OM HAN SOM KLUTTAT INTE ÄR SÅ KÄND, ÄR DE GANSKA OKEJ. 100 SPÄNN FÖR BÅDA, MEN DÅ FÅR NI BASKE MIG KOMMA OCH HÄMTA DOM.SKA JAG SKICKA DOM PÅ POSTEN, BLIR DET 1000 SPÄNN EXTRA!!! Baaah! Nu har jag avreagerat färdigt :-) Tycker det är synd om de ska ligga och skräpa hos oss i källaren, bättre att någon som gillar Bossestavlor hänger upp dom där de kommer till rätta.. Maila om du är intresserad, orkar inte med alla konstiga personer som ringer och vill vara kompis..
Svärd i en snygg "Ram" med äldre design. Vet ej vad svärdet/tavlan kommer ifrån men riktigt snyggt att har hemma på väggen med eller utan ramen. Följande text står på en lapp nere till höger "King Sword, Made of brass and steel blade, the sword is a replica of European king's swords" Bättre pris vid snabb affär, dock inga skambud. Större bil och bärhjälp kan behövas då den väger ett par kilo. Fler bilder går att skicka om så önskas.
Hej! Säljer en rad olika föremål från designern Agora. Dessa är: 1. Hög lampa med drake Pris: 200kr 2. Drake med spegel och ljushållare Pris: 80kr 3. Demon med ljushållare Pris: 80kr 4. Rökelse hållare Pris: 30kr 5. Hängare Pris: 40kr 6. Ljushållare små Pris: 20kr 7. Designskål STOR Pris: 20kr 8. Tavla med svärd: Pris: 250kr Paketpris kan diskuteras Vänligen ring om ni har några frågor Mvh Annelie