Quantcast
Till salu inom: ”

tavlor med landskapsblommor säljes

Tavlor

Uppsala

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavla

Uppsala
Tavlor

Uppsala
Målad tavla

Linköping
Tavla stor

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Har flyttat till mindre och säljer nu lite saker. Plansch med landskapsblommor 300:-, äldre våg 200:-, gammalt strykjärn (perfekt som bokstöd) 100:-, kittel 200:-, kanna med tvättfat 300:-. Allt är felfritt förutom vågen som har tappat en visare. Viss prutmån men absolut inget skampris.
Måste ses i verkligheten!!! 25 st miniatyrer, ramade oljemålningar, en för varje landskap. Måtten på varje tavla är 12,5 x 18,5 cm. Varje liten tavla kostar 200 kr styck. Är du intresserad av hela samlingen - kom med ett bud! Ej serieproduktion utan varje tavla är ett original. Kanske den perfekta presenten/bröllöpsgåvan?
Efterlyser HELA samlingen av Gabriel's keramiktavlor med landskapsblommor. Min mormor saknar 8st och jag hade vilja överraska henne med ett helt nytt set! Är förmodligen enklare än att leta tavla för tavla. Har du ett eller känner du någon som har ett komplett set? Hör jättegärna av er! Jag skulle bli så himla glad! Tack på förhand! Isabell
Hej! Nu säljer jag min samling av keramiktavlor med motiv på olika landskapsblommor - tavlorna är välvårdare, inga skavanker i form av repor eller kantstötningar. 18 st varav 1 mindre. PRIS: 1500:- för alla, eller 100:- syckepris. PS. Mailen leder till min dotter, mig når på tele. Det går lika bra att maila så som ringa.
broderad tavla SÖRMLAND Handarbete landskapsblomma NY