Quantcast
Till salu inom: ”

telecaster byggsats säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

båtbygsats

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Div halvfärdiga projekt säljes till någon som har lusten och energin att färdigställa dem. Stratocaster från 70-talet. Matsumoku, JBX. Färgen är borttagen på kroppen och har varit vit. Plektrumskyddet och två mickar finns kvar. Den tredje sitter på Texasstratan. Halsen är ombandad med riktigt feta band. 700 kr (Såld) Texasstrata som är helt ombyggd. Wilkinson stall, Tusq sadel, CBS-potar och switch. Den är kopplad enligt schemat i filmen. 10 olika val som justeras med tonpotarna. Bl.a humbucker alt. 700 kr (såld) Svart stratakropp från en Jay Turser. 300 kr (Såld) Halvfärdig Telecaster från byggsats. Fattas en stämskruv, samt telejack. Kropp i ask eller al. Bygg färdigt denna och det blir en kanongitarr! 1000 kr (såld) 4 strängpaket Tomastik-Infeld (2x009+2x011): 100 kr för alla 4. Tusq översadlar till strata nya i paket. 60 kr/st Munspelshållare från 70-tal: 80 kr Wah-wah byggsats från Moodysounds: 300 kr
Hej där säljer en byggsats som verkar vara av god kvalitet vet ej så mycket om den då jag själv köpt den beg det jag vet är att halsen är omloggad verkar vara av god kvalitet superak o fin kroppen verkar vara av fint trä jag har själv köpt till bättre mickar från gmf kanonljud har lyssnat på dessa i en annan gura ock ett annat svart plektrumskydd annan bakplatta mm har också köpt en betydligt bättre svaj komplett kommer i början av nästa vecka har lite telecaster bygge på gång så denna får gå vidare till nån strata kille (tjej) sätter ett ej prutbart pris.Först till kvarn.Har betalat ca 600 för mickarna och 250 för svaj.
Har lite prylar som jag säljer p.g.a tidsbrist. 1 st. Flying v kropp och hals inkl. stall, stränghållare och stämskruvar från Gotoh och vitt plektrumskydd. Endast elektroniken saknas. 1000:- "SÅLD" Telecaster köpt som byggsats. 800:- Ibanez RG kropp lackad i Racing green met. O.B.S. Japankropp. Kommer från en RG 527R. 500:-
En Telecaster gjord från en byggsats, det är lite smått att fixa med, som att såga till form på huvudet, och dom små klämmorna som håller strängarna. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1. Telecaster (byggsats) 1000:- 2. J&D Brothers Stratocaster. 1000:- Telekabel och förstärkare finns också vid intresse.