Quantcast
Till salu inom: ”

fender telecaster kropp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bok

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fender AM SPEC TELE OWT säljes för 8423kr. Beskrivning: American Special Telecaster®: Fender® lanserar American Special Series Telecaster®. Allt du vill ha och behöver i en prisvärd USA-byggd gitarr inkluderar högglansfinish på alkropp, hals med modern 9.5-radie, jumboband, två mickar - Texas Special - och ett vintagestajlat Tele-stall med mässingsadlar och strängas genom kroppen på traditionellt sätt. American Special Series - en gitarr för idag. Kan skickas, trygga och snabba leveranser.
Säljer nu min stilrena Fender telecaster Mexico. Gitarren är i fint skick. Vid snabb affär slänger jag även in lite tillbehör som är inköpta vid separata tillfällen, bl.a. en grym övningsstärkare från Peavy. Gitarren har bara en liten stötskada på kroppen vilket inte påverkar ljudet. För övrigt funkar och låter den som en Fender ska göra, underbart! (När jag tog bilden uppstod det färgskiftningar på fotot, tex halsen, nya foton kan skickas vi intresse). Nypris 7200 kr på musikbörsen.
Fin helsvart USA tele från 82. Den har spelats på en hel del så halsen har blivit sliten och den har några dings men det tycker jag personligen bara är snyggt! Gitarren har en toploader bridge, vilket betyder att strängarna ej går igenom kroppen utan in direkt från stallet. Har ett bra bett och är bright i tonen. Säljes eftersom jag tröttnat på den. Ett svart hardcase ingår. Den finns att provspela på vid medborgarplatsen på södermalm och den är din för 6990:-
Lite Ash gubbräcer i kanonbra skick. 9.5" greppbräda, 22 st medium jumboband. Nyintonerad, låg stränghöjd med EXL120 strängar. Rak lönnhals som är lite i rundaste laget enligt mig, lite baseball feeling. Seymour Duncan mick i stall läget. I hardcase kostar den som prislappen säger. Ring inte under vecka 27 tack, maila så kan jag fixa nummer du kan nå mig på. Byten? Nja, står det Fender på en strata eller tele som inte har svart kropp kan jaq vara intresserad.
Säljer min finfina telecaster. Köpte den för ca 4 år sedan och har använt den för hemmabruk. Amerikatillverkad år 2000. Stämmer suveränt, bra intonerad. Mekaniken fungerar mycket bra och den låter som en bra tele skall. Fint skick, några dings på kroppen men inget störande. Originalcase och ett vitt plektrumskydd ingår. Priset kan diskuteras något vid snabb affär. Kan hämtas och provspelas i Guldheden, kan också skickas med bussgods(köparen står för fraktkostnad). Hör gärna av dig med frågor, fler bilder kan skickas vid intresse. Inga skambud tack.