Quantcast
Till salu inom: ”

telefonstolpar säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu en stadig hundgård, nätet är fastsatt på järnstolpar, färdigt och klart, med topp planka,och planka i nedredel, Nätet är i olika längder, lätt att transportera hem på släp. går att fästa på telefonstolp eller järnvägssleepers el liknande, eller markfäste Längden på nätet är ca 35meter, uppdelat på olika längder, då ingår också två svetsade dörrar, där ramen är järnrör Visar en del på bild, resten ligger ned plockat, färdigt att hämta.
Ny krockad -75:a "liten" dikesåkning med telefonstolpe som bromskloss. omregad med manuell låda Nya stötdämpare/fjädrar bak finns fram men ej monterat nya lameller bra sommar däck bak nya fram ej v-däck bes tills 2012-08-31 finns mycket grejer till bilen: 4 dörrar motorhuv skärmar baklucka Byt tak och dörr så har du en bes bil i ett år till Ring för mer info Ej byte Ej mail
Inbunden. Nyskick. Munken och Kulan är tio år och bästa kompisar. Munken är krullhårig och lite knubbig och springer bara i nödfall. Kulan är smal som en telefonstolpe och har en lugg som står ut som en skärm.Kulan har gått i kyrkan i hela sitt liv och har hört bibelberättelser sen han var liten. Vid det här laget har han tröttnat.Munken däremot, som inte ens visste att Gud fanns förrän han träffade Kulan, tycker att allt som står i Bibeln är nytt och spännande.Med bibelberättelser i bakhuvudet bygger de lådbil och har rullstolsrace ihop med Gud. När Munken sticker ena handen i byxfickan och kliar sig lite bakom örat -- då vet man att något kommer att hända ....
Då gamla televerket fanns kunde manuella grävverktyg, ca 2 meter långa oranga rörverktyg, användas för håltagning i marken, för bl a telefonstolpar. Ett av verktygen fungerade som stöt och brytverktyg (klackspett) och den andra med en sorts skopa. Jag undrar därför om någon i min närhet (Kil Värmland), har sådana verktyg kvar för om möjligt utlåning över en helg? Vid intresse för utlåning kontakta Lasse på tfn 0702165027.
18 telefonstolpar som delats så att det nu är 36 delar med längd av 2,5 - 3,9 m. Har legat ett par år, säljes nu pga uteblivet altanprojekt.. Jag vill helst sälja hela partiet, pris 1800 kr för allt! Även lägre bud beaktas, jag behöver frigöra markytan dör partiet ligger... Ligger vid garageinfart, lätt åtkomligt. Du når mig via sms, mail eller telefon. Om du ringer nås jag säkrast eftermiddagar och kvällar.

... eller prova att söka på telefonstolpar kraftledningsstolpar