Quantcast
Till salu inom: ”

hundgård säljes

Hundgården
F
Hundgården
F

Tidigare annonser till salu

Behöver du någon som tar hand om din hund under semestern? Eller kanske behöver du en dagis-plats? Vi har ett litet hunddagis/pensionat i vårat hem, Hundarna bor inne hos oss i huset, och i hundgårdar, vi har hela tomten inhägnad för lek och bus på stor yta, hundarna får bra med motion, aktivering och massa kärlek. Ring och boka en tid att komma och titta tillsammans med din hund. Välkommen!
Måste sälja min prins på grund av ändrade familjeförhållande. Han är en sydafrikansk mastiff på 16 månader. Han vill bo på landet med hundkompis, kunna gå löst på gården å leva som den gårdshund han är. Han är väldigt social och kan inte lämnas ensam men med hundkompis i hundgård går det alldeles utmärkt. Han är van med barn, andra hundar, katter coh hästar. En helt underbar hund som gör mig väldigt ont att behöva sälja.
Nyrustad 2-rumslägenhet uthyres under sommarhalvåret. 6 bäddplatser. Toalett med dusch. TV. Micro. Tillgång till stora gröna ytor. Hundgård finns. Ej husdjur inomhus. Ca. 3 km till närmaste badplats. Lägenheten är belägen i Skrekarhyttans ungdomsgård, men med egen ingång. Bostaden är belägen utefter väg 243 1 km väster om Vikers kyrka. Ca. 12 km till Nora centrum. Ca. 4 mil till Örebro. Nås endast per mobiltelefon Pris: 2000 kr per vecka, varav 500 kr i bokningsavgift
Hej är en tjej på 20 år, har en schfäer/rottis hane på 1,3 år. bor i en 3a på södermalm. Har tillgång till bil så man kan åka ut på utflyker med hundarna. Söker du en dagmatte/ doggy walker som gillar att gå långa promenader, leka i hundgården, träna sök. då har ni kommit rätt. Kan ta imot både stora hundar som små , alla dagar i veckan. Hämta/lämna gör ni. Prisk kan diskuteras. Hör gärna av er via mail eller ring . Mvh Sophie med Zack
Vi säljer vår samojedhane - Ludde på 20månader. Vi har inte tid och energi för honom pga av ändrade familjeförhållanden. Han älskar alla människor, gärna barn- vi har en son på 1år. Ludde är van vid katter och går oftast bra med andra hundar, han är lite dominant och passar därför inte med alla hanhundar. Han kräver en del motion och älskar att vara ute. Vi ser helst att han kommer till någon där han har och möjlighet att vara ute när du inte är hemma.(Inte hundgård) Ring gärna så berättar jag mer.