Till salu inom

"telestolpar till salu säljes"

Butik

Tidigare annonser till salu

Kundservice  ·  Växjö

Service och installationstekniker

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 månader
Uniflex rekryterar nu för egen räkning ett antal servicetekniker inom området el & tele. Du skall bl.a. arbeta med att installera och felavhjälpa utrustning inom tele/data och elområdet. Har du erfarenhet av att arbeta med något av följande är det positivt: installationer av PSTN, ISDN, ADSL datorer telestolpar installation och service av hemelektronik kabel- och spridningsnät televäxlar bl.a. centrex datakommunikation kabel TV svagström Allmän kompetens: minst 3-årig gymnasiekompetens eller motsvarande körkort B Personliga egenskaper Uniflex ställer höga krav på flexibilitet och noggrannhet på våra konsulter. Vi fäster också stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och att du har en positiv inställning. Uniflex lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult kommer du att vara Uniflex ansikte ute hos vår kund. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång. Som anställd hos Uniflex får du möjlighet att knyta värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Vi erbjuder arbeten inom många olika yrkesområden. Välkommen med din ansökan!
0 kr
CareerBuilder.se
Hus och Trädgård  ·  Ängelholm

Telestolpar Telefonstolpar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
8-10 st stolpar säljes 8-10m långa, ca 30-40cm/diameter i "roten". Transport finns att tillgå om så önskas.
2 000 kr
Blocket.se

Lekfort

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Lekfort av telestolpar 4x5m Skänkes mot avhämtning samt nedmontering senast maj 2011
0 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Ragunda

Skogsstall

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Säljer nu mitt skogsstall pga att jag ej har kvar mina hästar. * Isolerat * Står på medar (en mede trasig) * Vetilations"hål" för fläkt om man vill, men jag klarade mig utan fläkt. * Ett fönster med galler * Nymålad i somras, samt oljade trägolvet. * Nybyggd ramp medföljer. * 2 stycken krubbor & 2 stycken saltstens hållare medföljer också om man vill de. * Färdidraget lyse i stallet * Kontakt uttag på utsidan av stallet för fläkt. * Stallet står ej på marken utan står på "telestolpar" som även medföljer om så önskas. Jag har haft 2 stycken shettisar där inne så jag byggde en mellanvägg med liten dörr (se bild), men den går att plocka ut ganska lätt. Hade inga problem att ha dom där sommar eller vintertid, hade inget element där så isoleringen är bra!! Har pratat med en granne här som kan tänka sig att hjälpa till att lasta stallet på släpet/flaket (det ni har med er) för en 500:-. Måtten på stallet är... Bredd: 2,40 Längd: 4,0 Höjd: 2,26 (invändigt) & 2,75 (utvändigt) Priset är 8500:- eller bud! Skriv eller ring om du har några frågor. Fler bilder kan skickas, det gick bara att lägga in dessa bilder.
8 500 kr
Blocket.se

Servicetekniker spridningsnät

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 månader
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Jobbeskrivning Uniflex rekryterar nu för kunds räkning en servicetekniker inom området el & tele för sommarvikariat under veckorna 24 till 33. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Du skall bl.a. arbeta med att installera och felavhjälpa utrustning inom tele/data och elområdet Har du erfarenhet av att arbeta med något av följande är det positivt: Installationer av PSTN, ISDN, ADSL Datorer Telestolpar Installation och service av hemelektronik Kabel- och spridningsnät Televäxlar bl.a. centrex Datakommunikation Kabel TV Svagström Allmän kompetens: Minst 3-årig gymnasiekompetens eller motsvarande Körkort B Personliga egenskaper Uniflex ställer höga krav på flexibilitet och noggrannhet på våra konsulter. Vi fäster också stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och att du har en positiv inställning. Uniflex lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult kommer du att vara Uniflex ansikte ute hos vår kund. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång. Som anställd hos Uniflex får du möjlighet att knyta värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Vi erbjuder arbeten inom många olika yrkesområden
0 kr
CareerBuilder.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj