Quantcast
Till salu inom

"vindskydd häst säljes"

Butik Norrköping
Igår

BMW 645 Ci Cab Automat Sv.såld

279 000 kr
Bilweb.se
Butik Bålsta
4 dagar

Harley-Davidson Electra Gli...

159 900 kr
Bilweb.se
Butik Sjöbo
4 dagar

Audi R8 Spyder V10 Quattro

1 349 000 kr
Bilweb.se
Butik Örebro
4 dagar

Mercedes E Benz E 350 CDI C...

229 900 kr
Bilweb.se
Butik Örebro
4 dagar

BMW Z4 sDrive23i M-SPORT

249 900 kr
Bilweb.se
Butik Bålsta
4 dagar

Quadro Övrigt 4 Nybesiktigad

69 900 kr
Bilweb.se
Butik Örebro
4 dagar

BMW Z4 Sdrive 2.0I NAVI Ny...

199 900 kr
Bilweb.se
Butik Ljungby
4 dagar

Mercedes CLK Benz 320 Cabri...

99 000 kr
Bilweb.se

Tidigare annonser till salu

Djurtillbehör  ·  Västerås

Behöver du bete?

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Har en ev. två platser kvar 4-5 veckor fram i vår hage med vindskydd. Kraftigt bete och med ganska lågt insektstryck då det är en öppen hage. Inget stall finns men skötselplatser ute samt mindre utrymme för det nödvändigaste. Ska du åka på semester eller vill vara hästledig helt så går det jättebra. Jag har hästarna under ständig uppsikt då vi bor precis vid hagen. Daglig visitering/sprayning och täckesbyt efter önskemål kan ordnas. Pris vid betesplats utan fullskötsel 100kr/veckan. Pris vid fullskötsel 200 kr/veckan.
0 kr
Blocket.se

Sällskapshäst till mitt sto

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Då jag tagit bort den ena av mina hästar under sommaren behöver jag nu hitta en sällskapshäst till mitt 14-åriga sto, att låna för längre eller kortare tid. Givetvis erbjuder jag god omvårdnad, rymlig box och mycket utevistelse i stor hage med vindskydd. Hästen skall vara snäll och okomplicerad i vardagshanteringen och klara av att lämnas själv när min häst rids, i övrigt kan allt vara av intresse. Jag är dock inte intresserad av att köpa hästen.
0 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Värmlands län

Boxplats mellan Säffle och Åmål

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Boxplats i litet stall med plats för tre hästar. För närvarande är det två hästar i stallet. Två kallblodsston. I priset ingår hösilage, utsläpp alla vardagar och utsläpp två av tre helger. Insläpp efter överenskommelse. Mycket utevistelse. Stora fina hagar. Vindskydd finns. Ingen ridbana men gärden som det går att rida på. Bra ridvägar. Stallet ligger ca 15 km från Säffle och ca 12 km från Åmål. Ring på helgen eller vardagar efter 16.00. (Nås säkrast på mobilen)
800 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Jönköping

Mindre gård eller hus med enskilt läge

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Barnfamilj om 4 personer söker boende pga flytt till Vetlanda kommun. I första hand söker vi mindre gård alt hus med möjlighet att ha häst då vi även har en sådan. Behöver inte finnas befintligt stall men ett uthus som går att ha som vindskydd. Minst 3 rum & kök. Behöver inte vara toppmodernt utan bara det är rent och fräscht. Ev omtapetsering eller liknande inget hinder. Vi har vana av gård och att bo på landet, vedeldning m.m. Alla ytterområden kring Vetlanda är tänkbara.
0 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Eslöv

Sommarbete finnes

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Idag
Plats finns på fin sommarbete för oskodda hästar. Främst för vallack eller hingst men även plats kvar för 1-2 ston. Kuperade naturhagar med mycket gräs, bäck, skugga och lä samt mycket bra tillsyn och elstängsel - v g se www.skonadalen.se. Prisexempel: 700 kr/ månad för en häst, 500-600 kr för en C-D-ponny eller en unghäst under 3 år. A-B-ponny eller fånghäst 300-400 kr/månad + foder. Fom juni tom sep, därefter e ö. Inkl bra hästsällskap, salt och mineraler, alltid färskt vatten, vid behov ett vindskydd/ sjukbox. Möjligt att förvara sadlar på plats och rida i omgivningen. Välkommen att mejla eller ringa kl 10-12!
700 kr
Blocket.se