Quantcast
Till salu inom: ”

thonet böjträ stol tillv zpm radomsko säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bord&stolar

Tyresö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag mitt charmiga träbord med fyra Thonet designade stolar (med stämpel). Bordet är 70 x 100 cm men kan bli dubbelt så stort (140 x 100 cm) genom att bordsskivan 'öppnars upp' och bordet har då plats till 6 personer. Bordet och två av stolarna kan användas som det är, om man gillar en vintage look, med två av stolarna behöver omvårdnad då de flätade stolsitsarna på dessa börjat spricka. Hela matgruppen säljer jag för 2000kr Endast de fyra Thonet stolarna 1500kr Endast bord 700kr
Fyra fina licenstillverkade Thonet stolar. Säljs liknande på Bukowskis osv, så passa på! Två av dom har helt felfri rottningsits, de andra två har fast träsits. En är målad i en turkosaktig färg. Alla är felfria och fina, passar till köksbordet som till skrivbordet! Finns att hämta i centrala Uppsala, hör av er om ni är intresserade och vill titta på stolarna! 550:-/st eller 2000:- för alla fyra.
Fyra stycken karmstolar till köksbord, matsal eller prydnad med design inspirerad från möbeltillverkaren Thonet, så kallad Wienerstol med fransk flätning. De rundade formade armstöden ger stolen dess karaktär. Troligen tillverkade under 1900-talets andra hälft. Fantastiskt vackra. Säljes pga att de inte får plats i köket. Jag har aldrig använt dem. Sittytan är ca 48 cm i diameter. Sitthöjd är ca 46 cm och stolens totala höjd är ca 77 cm. Stolarna är i mycket gott skick. En stol har dock en liten skada på sitsen enligt bilden. I priset ingår alla fyra stolar.
Thonet böjträ stol. TillvZPM Radomsko.