Quantcast
Till salu inom: ”

michael thonet stol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Säljer

Göteborg
Köpes

Umeå
Möbler

Örebro
Bord stolar

Tumba
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sex stolar från Thonet av modellen 215 P. Blå klädsel och mörkt betsat böjträ. Michael Thonet, föregångaren till Kamprads plattapaket. Blev känd och framgångsrik tackvare sina sirliga caféstolar i böjträ. Thonet grundade sitt företag i Österrike i början på 1800-talet och företaget drivs nu av femte generationen Thonet och marknadsför sina stolar under namnet TON. Thonets stolar har haft stor påverkan på formspåråket av stolar och har såväl influerat som kopierats av andra designers. Öglan stolar eller bistro chair är ett samlings namn på denna typ av stol, men det finns bara ett original. Pris: 750 kr/st
Hej, Har 2st svarta caféstolar till salu. Chair no. 14 Michael Thonets stil. Finns på Kungsholmen i Stockholm. Mejla vid intresse. Mvh, Magnus Blancé
Jag säljer dessa fyra exemplar av Chair 18 från Ton. Ramen i böjträ samt sitsen i rotting är i gott skick. Stolen är en vidareutveckling av Michael Thonets tidlösa stol Chair 14 formgiven av hans arvtagare August Tonet. Eftersom stolarna har levt och upplevt tillsammans under lång tid så säljs de i grupp. Nypris 1700 kr/styck.
Säljer nu våra fantastiska och tidlösa karmstolar modell Thonet No30. Stolarna är formgivna av Michael Thonet som numera tillverkas av den anrika tjeckiska möbeltillverkaren TON. Solarna är vita med hel träsits som gör att de är tåligare än de med rottingsits. Stolarna införskaffades i januari och är därför i nyskick. Sex stycken, säljes alla tillsammans. Pris per styck.
Hej! Säljer nu sex Öglan stolar från IKEA i plast från 1961. Obs, stolarna är i pastell ljusblå! Öglan stolarna är influerade av Michael Thonets berömda stol No: 18 från ca 1859. Stolarna är i bra skick! Pris 350 kr / st Titta gärna in på http://www.activeconsultinganddesign.se , Fb: activeconsultinganddesign Hemtransport kan ordnas, fråga efter prisuppgifter.