Quantcast
Till salu inom: ”

tibro möbler örebro säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Gammalt skåp med vitrindel. Skåpet har två stycken lådor och två stycken skåpdelar. Skåpet är delbart vilket underlättar vid transport. Inuti skåpet står det Skaraborgs möbelindustri AB Tibro Sweden. H 170cm B 105cm D (nedre skåpdel) 40cm D (övre skåpdel) 25cm Skåpet är väldigt charmigt och passar tex. I ett kök. Knopparna är av porslin och kommer ifrån IB LAURSEN Besök gärna Lantligbostad.blogspot.com för mer bilder eller andra möbler.
Snygg designstol från möbeldesign företaget OFFECCT i Tibro. Modellen heter Cornflake och denna är i en fuchsia färg. Den är i tyg och stativet har vit matt färg och den har svarta armstöd. Det finns små, små bortskavningar på de vita benen men de syns knappt. Nypris ligger mellan 3000-4000. Stolen kan hämtas antingen i Örebro eller i Tibro. Billigare vid snabb affär!! Kolla gärna min andra annons där jag säljer en svart soffa som har kuddar som är sydda i samma rosa OFFECCT-tyg som denna stol.
Snygg designstol från möbeldesign företaget OFFECCT i Tibro. Modellen heter Cornflake och denna är i en fuchsia färg. Den är i tyg och stativet har vit matt färg och den har svarta armstöd. Nypris ligger mellan 3000-4000. Stolen kan hämtas antingen i Örebro eller i Tibro. Kolla gärna min andra annons där jag säljer en svart soffa som har kuddar som är sydda i samma rosa OFFECCT-tyg som denna stol.
Bokhylla, 'Reform', 1950/60-tal. Tillverkad av AB Skaraborgs Möbelindustri i Tibro. Teak med svärtade gavlar. 3 st sektioner vilka går att variera. Höjd 180 cm, bredd 235 cm. Brickmärkt. Originalbroschyr samt monteringsanvisning medföljer. Svart färg med smärre färgbortfall. Mindre bruksspår. 1 st hyllplan med minimalt faneravslag. Denna vara är till försäljning på Lauritz.com Alla varor säljs till högstbjudande. För att köpa och sälja på Lauritz.com behövs ett kundnummer, vilket ni enkelt och utan förpliktelser kan registrera på vår hemsida.
En tre och två fåtöljer samt bord. Brun skinn. In köpt ifrån Tibro möblerför några år sedan. Säljes helst allt tillsammans. Billigare vid snabb affär. ser helts att ni ringer efter kl 17.00 har ej mobilen på jobbet