Quantcast
Till salu inom: ”

tillverkning godis maskiner säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Diskmaskin

Falkenberg
Air Skier

Varberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en anläggning över för tillverkning av Risbräck,Godis,karameller, mmmm,vi har tillverkat ca 100kg risbräck per timma med denna utrustning,men då vi nu automatiserar tillverkningen så säljer vi ut vår gamla maskinpark,maskinerna fungerar utmärkt och består av följande, Chokladsmältare samt beredare för Risbräck,beredningsbläck,kylar för svalning/torkning av bräcken,packbord,förpackningsmaskin för packning i påsar med förslutning. Anläggningen är komplett att starta omgående Recept samt uppstart kan tillhandahållas vid köp,denna anläggning ryms på en yta av 10 2m .
Säljes en extruderslinje för tillverkning av krutonger , chips, majsbågar, risbågar, majsflingor, hundmat, kattmat, godis, medikamenter, kemiska granulat, m.m Extruderslinje består av extruder, transportör, torkskåp, klippenhet, förpackningsmaskin, blandare och smaksättnings maskin. Alla enheter i linje är nyckelfärdiga provkörda och godkända för användning i Sverige. Provkörning av maskinen filmades. Linjen är inpackat i en container då är det lätt att leverera den till kunden. Linjen kan säljas i separata delar, kan bytas mot något kanske. Kom med förslag bara.
Fyllningsutrustning, dosering med olika munstycken, fungerar till flera olika ändamål. Perfekt till tillverkning av godis, såser mm. För mer info besök våran hemsida för mer info. Tel. 073-33 87 837
Komplett maskinlinje för tillverkning av godis. Maskinerna är av äldre modell.
Säljer nu en komplett Kokosbolls tillverkning utav gammaldags modell utan kexplatta. Recept & handledarhjälp ingår! (även inköp av råmaterial mm.) Cocosboll godis konfektyr etc. minsta lokalyta som behövs är ca.25m3 (finns även recept & maskin för havrebollar) Du seriösa hör utav er för vidare info! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.